BISCOTTI

FAVORITTER MED SMAK AV MANDELLIKØR OG NØTTER

Å tjuvstarte med julebaksten på en regntung søndag er vel ikke helt feil….
Spesielt når man skal bort på middag og gjerne vil ha med en liten oppmerksomhet.
Disse kakene blir alltid godt mottatt, med deilig smak av mandel, kanel og nøtter :)
OPPSKRIFT:
Ca. 50 stk.
2,5 dl. hvetemel
1,5 dl. sukker
100 g. valnøtter
100 g. mandler
0,5 ts. kardemomme
1 ts. kanel
2 egg
2 ss Amaretto likør
1 ts. bakepulver
Oppskrift/ Styling og Foto: Therese Knutsen
Tips! Mandler og valnøtter kan byttes ut med pistasjnøtter
Mel, sukker, bakepulver, kanel, kardemomme og nøtter blandes i en bolle.
Lag en grop, ha i egg og likør.
Jobb deigen sammen.
Form til en tykk pølse og legg på en papirkledd bakeplate.
Stek ved 180 grader i 30 min.
Ta ut og avkjøl noe.
Skru ned ovnen til 140 grader.
Skjær i skiver.
Stek skivene 10 min på hver side og avkjøl på rist.
Enjoy!
Therese
No Comments

Post a Comment