COLORFUL DINNER

FARGERIK TORSKEMIDDAG

Gårsdagens fargefest av en fiskemiddag!  Denne måtte jeg bare dele med dere :-)

Til 4 personer:

1 kg.torskefilet (Jeg fant Skrei Loins på Kiwi )

4 store søtpoteter

1 pose frosne grønne erter

2 små Chorizo i terninger.

Sitron

Olivenolje

Salt og pepper

// Recipe/ Styling / Photo: Therese Knutsen//

Sett ovnen på 200 grader.

Skrell potetene, kutt i terninger, og damp til de er møre. Mos potetene grovt med en potetmoser.

Kutt chorizo i terninger og stek gylne.

Del fisken i stykker, og legg i en smurt ildfast form. Jeg bruker alltid kokosolje uten smak til steking. Bakes i ca 10 minutter, til den flaker seg.

Kok opp vann i en kjele, hell i de frosne ertene, og kok opp igjen. Sil av vannet, og mos ertene til purè med stavmikser .

Server fisken med en skvis sitron, og god olivenolje.

Smakfullt, sunt, og klart til servering på under 30 minutter!

Enjoy!

// Yesterday`s color feast! A tasteful, healthy, and super easy dinner! Ready to serve in only 30 minutes :-) Oven baked cod, sweet potato mash, pea purè, and crispy chorizo. Try it :-D //

Therese

No Comments

Post a Comment