DELICIOUS DINNER IN 30 MINUTES!!

 – RUCCOLA PESTO PASTA –

IMG_8900 RUCCOLA PESTO PASTA

Etter at jeg laget hjemmelaget basilikumpesto på nyttårsaften, har jeg fått litt dilla på pesto igjen :-) I går tok jeg derfor frem en middagsfavoritt her i familien…, Pasta med pesto! Jeg gjorde en liten vri denne gangen, og laget den med ruccolapesto.

Så godt ble det, at dere må få oppskiften ;-)

IMG_8891RUCCOLAPESTO

Ruccolapesto:

1 pose ruccolablader (65g) (rocket leaves) Kan erstattes med en potte basilikum

1 dl  ristede pinjekjerner (pine nuts)

1 dl revet parmesan (shredded parmesan)

1/2 kinesisk hvitløk, eller 1-2 fedd vanlig hvitløk (garlic)

saften av 1/2 sitron (lemon)

ca. 1 dl god olivenolje. (olive oil)

salt og pepper

Bland pinjekjerner, hvitløk og ost i en liten kjøkkenmaskin/stavmikser. Tilsett deretter ruccolabladene. Bland dette godt og tilsett til slutt sitronsaft og olje. Smak til med salt og pepper. Blir blandingen for tørr, så tilsett litt mer olje.

Til denne pastaretten bruker jeg fullkornspasta, soltørkede tomater, pinjekjerner og revet parmesan. Noen ganger spiser vi den vegetar, gjerne med dampede asparges og oliven til, men oftest serveres den med lun kylling, eller god skinke. Her er det bare å prøve seg frem! Godt blir det uansett!

PS! Hele retten lager du på under 30 minutter!

IMG_8893RUCCOLA PESTO// Recipe and images: Therese Knutsen //

ENJOY!

Ha en riktig god helg alle sammen!

// Pasta with rocket pesto for dinner yesterday. So delicious, I had to share the recipe with you today :-) Mix the pesto ingredients in a blender, adding the oil at the end. Mix the pesto with some al dente cooked whole flour pasta, pine nuts, parmesan, and sun dried tomatoes. Ad some chicken or ham if you want, or enjoy this vegetarian style :-) I often ad some asparagus and olives as well. So tasty, and done in only 30 minutes! Enjoy!//

Happy weekend everyone!

Therese

No Comments

Post a Comment