FRESH EASTER BREAKFAST

PÅSKEMORGEN

Siste dagen på hjemmekontoret før vi pakker bilen og drar til fjells i morgen. Jobben får bli med i bagen, men det blir mest feriemodus nå noen dager fremover. Gleder meg veldig til de lange frokostene med varme hjemmebakte rundstykker, egg, og god kaffe.

En vårfrisk smoothie er også en deilig start på dagen, og jeg liker aller best de grønne variantene :-)

En fin liten detalj på frokostbordet i påsken er å sette et telys i et tomt eggeskall. Jeg tar av metallformen rundt stearinen før jeg setter lyset i eggeskallet.

OBS! Pass på at egget er høyere enn telyset slik at den varme stearinen ikke renner ut!! Og…., Sett HELST egget i et stabilt eggeglass, eller fest det godt til bordet med skoletyggis som jeg har gjort her. Og, gå aldri fra brennende lys!!

Serviset er den samme miksen jeg brukte på middagsborddekkingen for litt siden HER  

Enkleste påskepynt i form av spirende erteskudd, tomme eggeskall, og noen grener fra hagen.

Syrlig, frisk og bra for kropp og sjel denne smoothien :-D Vil du prøve så trenger du:

1/2 fersk ananas i biter (jeg fryser de kvelden før)

2 kiwi uten skall

Saften av 1 lime

En stor håndfull spinatblader

1/2 avocado

3cm frisk revet ingefær

Fruktkjøtt fra 1 passjonsfrukt

1ss chiafrø

Ca. 1-2 dl vann eller kokosvann

Blend alt i en blender og nyt!

Oppskrift/ Styling/ Foto © Therese Knutsen

Ha en fin dag alle sammen hvor enn dere tilbringer påsken!

Therese

No Comments

Post a Comment