Kreativ og detaljfokusert stylist – Lidenskapelig interiør- og hagedesigner

Lidenskapen for farger, form og estetikk har alltid vært der, og jeg er utdannet interiørdesigner innen privat og offentlig miljø. Jeg startet mitt eget designfirma for 13 år siden, og har over 15 års erfaring innen interiørfaget. Jeg stortrives med å få skape personlige, funksjonelle og skreddersydde løsninger til mine kunder. Interiørprosjektene varierer mellom private boliger, fritidsboliger og offentlige rom som kontorer, frisørsalonger+++

Jeg har tidligere jobbet en rekke år som boligstylist i Oslo hvor jeg totalt stylet et par tusen boliger for salg. Som interiørstylist har jeg jobbet med interiør til større møbelfotograferinger, spillefilm, og ulike reklamer.

Forespørslene om å designe uterom i tillegg til interiør kom etter at vår egen rekkehushage fikk omtale i aviser og i en hagebok.

Jeg elsker å få være kreativ på mange plan, og har i tillegg til styling, interiør og hageprosjekter, hatt flere oppdrag hvor jeg designer innbydelser, bordkort og borddekkinger, samt lager blomsterdekorasjoner til både bryllup og konfirmasjoner.

Når jeg skal koble av blir det mye baking og kokkelering på kjøkkenet, med påfølgende oppskrifter og fotografering.  Resultatet deler jeg ofte i sosiale medier, samt på bloggen min, som i 2014 ble kåret til Årets Interiørblogg hos Vixen Blog Awards etter å ha vært finalist to år på rad. På bloggen deler jeg også inspirasjon, egne prosjekter, og selvfølgelig nyheter innen interiør og hage.

Veldig hyggelig at du titter innom, og har du spørsmål, så nøl ikke med å ta kontakt.

Therese