PERFECT WEEKEND FOOD

Dette er perfekt piknikmat og nydelig tilbehør til marinert og grillet kyllingfilet! :)
Slik gjør du:
Bland alt til marinaden i en brødpose. Legg i kyllingfiletene og la ligge i ca 1 time.
 
Visp sammen alle ingrediensene til dressingen i en bolle eller mugge.
Kok nudler etter anvisning på pakke og kjøl ned litt. 
Ha sukkererter, bønnespirer, paprikastrimler, vårløkringer og nudler i en annen bolle.
Hell dressingen over salaten og bland den godt inn.
Dryss sesamfrø og hakket koriander over salaten.
 
Grill kyllingfiletene like før servering.
 Salaten smaker enda bedre om den får stå en liten stund.
Nyt langhelgen og det nydelige været :-)
Perfect picnic food today… whole weat nudelsalad with peanutbutter, sweet chili saus and sesame seeds. Yummy!! 
 
Happy weekend :-)
 
Therese

 

3

READY FOR…

– 17. MAI –
HURRA FOR 17. MAI!
Er dere klare? ;)
Tradisjonen tro blir det mange fine gjester hos oss i morgen, og det gleder vi oss veldig til!
Jeg liker best å pynte bordet med mye hvitt, og små innslag av de norske fargene.
Fineste blomstene på bordet denne dagen er hvitveis synes jeg :) Enkelt og selvplukket like ved huset.
Eneste bordpynt er et bånd under kuvertene og de sarte små blomstene.
 En annen selvfølgelighet denne flotte dagen er Pavlova med vaniljekrem og friske bær, så marengsbunnen er klar. Men et godt alternativ er pisket krem blandet med vaniljekrem og valnøtter sammen med deilige bær i en bolle. Det hele toppes med et dryss revet sjokolade…mmm! Pynten er to hvitmalte grillpinner med små flagg på en bit hyssing :)

 

Er så glad i sukkerskjeen vi fikk i bryllupsgave! Minner litt om bunadsølv :)
Ønsker dere alle en strålende feiring i morgen!
 
Therese

 

3