MODERNISERING – KJØKKEN

SMÅ GREP, STOR FORANDRING!

Et italiensk heltrekjøkken i kirsebær trengte en oppdatering for å dekke ønsker og behov til en sosial familie som bruker mye tid på matlaging og hyggelige samlinger rundt bordet.

Kjøkkenet var åpent mot stuen, og eierne ønsket derfor at farger og materialer skulle passe inn i resten av interiøret.

Det var også et stort ønske om mer oppbevaringsplass, renere linjer og god kvalitet uten store kostnader.

I og med at kjøkkenmodulene var av veldig god kvalitet, og både fliser og benkeplater i marmor passet inn, ble dette beholdt. Frontene ble spraymalt hos et malerverksted, (fargekode S-7500 N) og de klassiske vitrinedørene med fasettert glass ble tatt bort, til fordel for åpne hyller. Dette løftet innredningen, og gav kjøkkenet et mer moderne og personlig uttrykk.

Som en spennende kontrast til de eksisterende profilerte frontene ble det valgt glatte hvite høyglansfronter på de nye skapene som ble montert på toppen. Takhøyden tillot en ekstra rad med skap til gjenstander man ikke bruker hver dag, men som fortsatt tar mye plass.

Ved vinduet var det ikke montert skap, så her ble det satt opp nye skap helt ned på benken.

Inni skapet ble det plass til ulike kjøkkenmaskiner, og en praktisk «kaffestasjon». En fin og ryddig løsning i et åpent kjøkken. Hull i bakplaten på skroget her gav tilgang til stikkontakter inni skapet.