17. MAI

BORDDEKKING PÅ BARNAS DAG :-)

IMG_2021

Jeg har jo dekket flere tradisjonelle 17. mai bord gjennom årene. Ta en titt HER og HER for eksempel. Derfor gjør jeg en liten vri i dag :-)

17. mai er jo først og fremst barnas dag, så derfor en borddekking rettet mot alle de herlige, begeistrede og strålende barna våre! De som synger så fint i barnetoget, roper HURRA av full hals hele dagen, og som ikke minst får lov til å spise akkurat så mange is de vil denne dagen :-)

IMG_2013RED_edited-1

Fantastisk om været er fint, slik at bordet kan dekkes ute selvfølgelig! ;-) Og pynten på bordet er selvfølgelig…, iskjeks! Fylt med hvite sarte blomster. Jeg spurte pent på blomsterbutikken om å få kjøpe noen reagensrør med gummitopp, slik at blomstene får vann. Jeg har brukt syriner her, men ser for meg at det også ville være fint om noen av de var fylt med en peon i knopp. Da blir det jo som en kuleis ;)

IMG_2029

IMG_2021_edited-1

Hvitt på hvitt er så vårlig og lekkert. Har man klar noen glassvaser på bordet, kan barna sette flaggene sine i etter barnetoget, og det blir 17.mai-fest med en gang!

IMG_20082

La barna skrive navnet sitt med glasstusj på sitt glass :)

IMG_2059_edited-1

Barnebordet kan senere endres raskt, ved å bytte ut serviset og sette frem boblene ;-) Og du…, vil du lage lanternene av kakepapir, så finner du fremgangsmåte HER

Tips! En enklere variant enn lanterner, er å dekke hvite ballonger med kakepapir. ( Det er det jeg har gjort ;-) Fin dekor over bordet både til 17. mai, bryllup og fest.

Håper dere fikk noen ideer til 17. mai-feiringen som nå er kun få dager unna! Jippi!

Ha en strålende torsdag!

Therese

No Comments

Post a Comment