A DAY AT THE HOME OFFICE

TRAVLE DAGER PÅ HJEMMEKONTORET

Det har vært en spennende og travel høst med mange nye prosjekter, og med kontor hjemme, i Singapore og i Sydney! 

Både interiørdesign og hagedesign har vært booket i kalenderen de siste månedene, og det er så fint å få veksle mellom inne- og utedesign gjennom året. Noen prosjekter har også vært begge deler i samme bolig og det er jo ekstra morsomt :-)

Spisebordet som er 3 meter langt blir ofte arbeidsstasjonen hjemme.

Jeg synes det er viktig at farger og materialer i interiøret passer sammen med fargene og materialene i «rommet» man har utenfor huset også. Dette skaper harmoni og flyt, og visker ut skillene mellom inne og ute. Derfor samler jeg farger, treprøver og andre materialer på bordet, og lager moodboards som blir utgangspunkt for løsninger og konsepter i prosjektene mine.

I dette prosjektet var mitt oppdrag å designe uteområdet, og her tok jeg blant annet utgangspunkt i farger i en tapet like innenfor terrassedørene, samt at jeg videreførte materialer og stil på interiøret i løsningene i uterommet.

Vegger som skaper soner og rom i hagen kan så absolutt ha fine farger, og bruk gjerne bilder som skaper særpreg og personlig stil.

Tips! Kunst som trykkes på metallplater kan være ute hele året uten å bli ødelagt ;)

Enkel lunch på hjemmekontoret :-)

Å ha tilgang på eget kjøkken i løpet av arbeidsdagen synes jeg er helt topp. Da kan jeg sørge for å få i meg sunn mat selv om det ikke er rom for så lange pauser alltid. 

Moodboard under utvikling.

Design / Styling / Foto: © Therese Knutsen

En helt vanlig dag på hjemmekontoret der altså… ;)

Farge- og materialprøver overalt, arbeid med moodboards, inspirerende kataloger, og mye 3d-modellering på pc`n. Te og kaffe er en selvfølge, og en kjapp lunchpause i eget kjøkken er en god rutine synes jeg. Tenk at jeg har hatt mitt eget firma i 15 år, og jobbet hjemmefra i over 10 av disse årene!

Therese

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment