AMAZING GREEN OASIS IN THE CITY

FREMTIDENS GRØNNE BOLIGER?

JA TAKK!

 

Drømmejobben for meg tror jeg ville være hos arkitektene i Penda Deres arbeider er en utømmelig kilde til inspirasjon både når det gjelder arkitektur, interiør og uterom. At jeg ikke har sett deres prosjekter tidligere er helt uforståelig! De jobber alltid med et mål om å skape miljøvennlige og bærekraftige løsninger, og bruker materialer på en innovativ og funksjonell måte.

Prosjektet som er visualisert her, er deres forslag til et boligkompleks i Toronto, Canada. Et modulbasert høyhus hvor både bygningskroppene og fasaden er bygget i massivtre. Massivtre er et miljøvennlig og bærekraftig materiale, som fremover vil kunne erstatte både betong og stålelementer i byggeprosjekter. Norge er selvfølgelig et foregangsland når det gjelder bruk av massivtre allerede! ;-)  Les mer om produktet HER.

Dezeen skriver utfyllende om dette prosjektet, og deres artikkel er vel verdt å lese.

Modulene i dette bygget er rotert slik at alle boenhetene får maksimalt med privatliv, og når terrassene fylles med trær,  frodige grønne vekster, og mulighet for dyrking av egne urter og grønnsaker, da kan det jo ikke bli så mye bedre, eller?

Modulløsningen, materialene, og designet gir så mye inspirasjon til prosjekter både inne og ute. Her er det mange ideer å hente!

Snakk om skreddersydde løsninger. En grønn oase midt i byen :-)

Visualiseringer via Dezeen

Håper dere ble like inspirert som meg, og at dere også tar en titt på de mange andre prosjektene som Penda har designet.

Nå er det tilbake til egne prosjekter! Over 40 hagedesign står på agendaen de neste månedene sammen med flere interiørprosjekter, og da er det viktig med litt påfyll av ideer og inspirasjon innimellom. ;)

Ha en fin dag alle sammen!

Therese

No Comments

Post a Comment