BALANCED LIVINGROOM HUES

VARME NYANSER I STUEN

Det skjer ikke så mye nytt her på hjemmefronten, og jeg har heller ikke ønske om å endre på møblering og gjenstander rundt meg så ofte som jeg gjorde før. Har nok funnet en stil jeg trives med tror jeg. ;)

Vi trenger så absolutt flere møbler i det store allrommet vårt (80 m2), og både sofaer og stoler har sett sine glansdager for lengst! Men, vi ser det hele litt an. Tidshorisonten vår i dette huset er nemlig ikke så veldig lang, (et par år) og derfor blir det nok ikke til at vi gjør enorme investeringer på nye møbler her ;) Så, det blir med noen nye tekstiler i varme nyanser, samt stadig utskifting av grønt i krukker og vaser nå foreløpig.

Drømmer likevel om to høye «Dis» skap fra Ygg og Lyng til tv delen av stuen, et langt egendesignet konsollbord bak sofaen, og nye spisestuestoler ( vi har bare 4 slitne stoler til vårt 3 meter lange bord ;) #beslutningsvegring #flaut )

En ting som imidlertid stadig er i forandring i stuen er bok/bildehyllen vi laget for flere år siden. Oppskrift HER!

Bøker, magasiner og små dekorelementer byttes jevnlig ut og gir meg stadig nye ideer og inspirasjon.

Vi har jo mest hvite og sorte elementer her hjemme, og bortsett fra et par vegger på soverommene som er malt i fargen «Golden Bronze» fra Jotun, så er fargebruk ganske fraværende ;) Men, ved å tilføre en del detaljer i treverk sammen med tekstiler i varme nyanser, så synes jeg ikke det føles kjølig eller kjedelig. Mengder med grønne vekster gir også et friskt og frodig uttrykk. Vi har i hvert fall funnet en balanse som gjør at vi slapper her hjemme. Spesielt jeg som jobber kreativt hele dagene er helt avhengig av ro for øyet, og dempede omgivelser for å trives.

// Styling/Foto: Therese Knutsen //

Deilig at lyset er tilbake i stuen nå, og snart kan vi fortsette prosjektet vårt ute på terrassen også. Det er jo ikke lenge til vi kan bruke uterommet igjen nå. Jippi! Vi er i gang med fasaden, med å bygge om utepeisen, og vi planlegger plantekasser, sittebenker, møblering, og muligens et lite mobilt utekjøkken…. Et ekstra oppholdsrom ute :-) Gleder meg til det!

I morgen reiser jeg til Oslo for å delta på prisutdelingen «Gullfjæren»som kårer Årets interiørprofiler på instagram i hele 12 kategorier, og hvor jeg er finalist i kategorien Moderne/funkis, sammen med tre andre inspirerende instagrammere. Det skal bli så spennende å møte alle de dyktige og kreative mennesker som deler interessen for interiør, hage, styling og fotografering :-) Jeg skal selvfølgelig oppdatere dere på min instagram @bythereseknutsenno , og dere kan også finne ut mer på @gullfjaeren sin instagramprofil.  Der er det mange inspirerende instagram-kontoer å finne! Følg med! :-)

Ha en fin dag!

Therese

No Comments

Post a Comment