BAR STOOLS AND AUTUMN FLOWERS IN THE KITCHEN

HØSTBLOMSTER FRA HAGEN, OG NYE BARKRAKKER

– Sponset produkt –

Vi har lenge tenkt at det ville vært fint å ha et par barkrakker ved kjøkkenøyen vår selv om det ikke er et ordentlig overheng til å sitte under. En plass hvor venner kan sitte med et glass vin når vi lager mat, hvor vi kan sitte med laptopen for å svare kjapt på noen mailer, eller kanskje fikse en fin høstbukett av blomster fra hagen.

Da var det jo helt topp at By Crea tok kontakt og synes at det var akkurat det vi trengte ;-) Jeg har nemlig lagt merke til disse flotte barkrakkene i lengre tid , og synes de passer perfekt i uttrykk og materialer her hos oss. Er dere ikke enig? ;)

Så, her har jeg kost meg i lunchen i dag med en kaffekopp, magasiner, og en nydelig favn høstblomster fra hagen sammen med eucalyptusgrener fra blomsterbutikken.

Stråene Panicum Virgatum står ute på terrassen og er over en meter høye nå, og aksene er så fine! Det samme er den flotte Oktoberbergknappen  De står veldig lenge i vase inne, og er super som snittblomst nå på høsten siden den blomstrer fra august til november.

Å fråtse i blomster og grønt på en mandag er i grunn en perfekt start på uken!! :-)

Styling og foto © Therese Knutsen

Liker så godt det rene og grafiske uttrykket på barkrakkene. Putene er i sort matt skinn, og vil bare bli finere når de blir brukt en stund :-)

Ha en strålende ny uke, og ta deg en tur ut på jakt etter fine høstblomster!

 

Therese

No Comments

Post a Comment