BEDROOM IN THE FALL

STEMNING PÅ SOVEROMMET, OG ET STORT JULEGAVEØNSKE

Hos oss er mye av interiøret holdt i sort og hvitt, som er en tidløs og ren base. Men de siste par årene har  varme jordfarger blitt en større del av fargepaletten. Først som mindre interiørdetaljer og tekstiler, samt noen innslag av treverk, men i det siste har til og med vegger fått litt mer farge. Treverk er også montert på flere vegger i huset. Dette luner, og gir en veldig god stemning i rommene. :-)

På to av soverommene har vi malt med Lady Pure Color, 10963 Golden Bronze. Fargen forandrer seg mye avhengig av lys og årstid, og dette liker jeg godt.

Det er tydelig å se hvor inspirasjonen til fargene her hos oss er hentet fra. Naturen er min største inspirasjonskilde, og spesielt fargene nå på høsten. Hvert år på denne tiden tar jeg frem mer av de nyansene som skaper lun stemning inne, og som samtidig speiler naturen utenfor.

Forrige uke ble det litt høstfargede striper til soverommet. En fin vase/lyslykt i riflet glass som har har akkurat den rette bruntonen, samt en stor pute i cognacfarget cordfløyel.

Tror jeg må få forstørret opp noen av bildene jeg tok på fjellet i høstferien.

Tips! Et nylig innkjøpt budsjettkupp til soverommet er det sorte enkle nattbordet «Vikhammer» fra Ikea. Enkelt i uttrykk og form, samt praktisk med både åpen og skjult oppbevaring. 

Styling og foto © Therese Knutsen

Godt leselys er så viktig nå som dagene blir kortere, og behovet for flere lamper melder seg i huset. Stålampen «Yuh» er fantastisk både når det kommer til design og funksjon, og den har flyttet litt rundt i huset de siste månedene.

Nå har jeg derimot landet på at den er perfekt som leselampe ved sofaen i stuen, og har allerede skrevet vegglampen «NJP» øverst på ønskelisten  til jul!!  Så mye ønsker jeg meg denne at jeg har fotoshoppet den inn på veggen der allerede ;-) Både Yuh og NJP er lamper fra Louis Poulsen. Fantastisk design og kvalitet i alle deres produkter! Vil selvfølgelig gjerne ha to stykker, så det må bli en langsiktig investering ;)

Ha en strålende høstdag, og ta en ekstra titt på de fine fargene som er ute akkurat nå!

Therese

 

No Comments

Post a Comment