CHRISTMAS CARD DESIGN

EGENDESIGNET JULEKORT

Ja, det er vel på tide å tenke på årets julekort.

Sitter og ser tilbake på noen av de foregående og prøver å finne ideer til årets utgave. Ikke pelsluene i år da kanskje…..;)

Det blir så fin vinterstemning på kortet når man putter det i en frostet konvolutt sammen med noen utstansede snøfnugg.
Grafisk design/Foto: Therese Knutsen
Det morsomme hvert år er å finne nye formater, layout og bretteteknikker;)
Therese
0

BISCOTTI

FAVORITTER MED SMAK AV MANDELLIKØR OG NØTTER

Å tjuvstarte med julebaksten på en regntung søndag er vel ikke helt feil….
Spesielt når man skal bort på middag og gjerne vil ha med en liten oppmerksomhet.
Disse kakene blir alltid godt mottatt, med deilig smak av mandel, kanel og nøtter :)
OPPSKRIFT:
Ca. 50 stk.
2,5 dl. hvetemel
1,5 dl. sukker
100 g. valnøtter
100 g. mandler
0,5 ts. kardemomme
1 ts. kanel
2 egg
2 ss Amaretto likør
1 ts. bakepulver
Oppskrift/ Styling og Foto: Therese Knutsen
Tips! Mandler og valnøtter kan byttes ut med pistasjnøtter
Mel, sukker, bakepulver, kanel, kardemomme og nøtter blandes i en bolle.
Lag en grop, ha i egg og likør.
Jobb deigen sammen.
Form til en tykk pølse og legg på en papirkledd bakeplate.
Stek ved 180 grader i 30 min.
Ta ut og avkjøl noe.
Skru ned ovnen til 140 grader.
Skjær i skiver.
Stek skivene 10 min på hver side og avkjøl på rist.
Enjoy!
Therese
0