CHRISTMAS WRAPPING IDEAS

SANSELIG JULEGAVEINNPAKKING

Årets julegaver ble mørke som en stjerneklar julenatthimmel :-) Sorte gaveesker og sort gavepapir, og med dekor fra naturen som dufter deilig av jul.

Til og fra lappene er superenkle, og du lager de selvfølgelig selv ;) Alt du trenger er en pepperkakeform og tykk kartong. Her kan du selvfølgelig bruke ulike farger og teksturer på papiret, eller hva med å klippe ut figurene av en tapetrest, en fin magasinside, eller annet du har liggende?

I tillegg til stjernene dekorerer jeg gavene med fine anisstjerner og en einegren jeg hentet i skogen tidligere denne uken.

Tips! Få med flere av sansene når du pakker inn gaver. Syn, duft og hørsel fanger alle opp julestemningen! 

Båndene plukker opp fargen i anisstjernene og blir en fin varm kontrast mot det sorte papiret.

En siste touch på gavene er den lille sorte dombjellen som vekker enda en en av sansene og gir julestemning med sin fine klang ;)

Styling og foto: © Therese Knutsen

Herlig julekaos! Gave-innpakking er virkelig noe jeg elsker og som jeg alltid setter av god tid til i desember. Det trenger ikke å være kostbart eller avansert. Det viktigste er jo å kose seg med arbeidet!

Kos dere med de siste juleforberedelsene! Jeg gleder meg nå så innmari over at vi alle fire er under samme tak igjen fra i kveld , og at vi har mange late juledager å se frem til sammen! Det var det eneste jeg ønsket meg til jul i år faktisk 

Pepperkakebaking står på programmet i morgen! Verdens beste førjulssyssel, og verdens beste pepperkaker spør du meg ;) Oppskriften til fine mamma`n min  finner dere HER!

Therese

No Comments

Post a Comment