DARKER HUES

MØRKERE NYANSER I STUEN

IMG_9162REDRETT

Når høsten kommer, blir jeg alltid inspirert av de skiftende fargene i naturen, og av at dagene blir kortere og mørkere. Jeg tilfører varmere farger inne, tenner lys, og finner frem flere lamper som skaper stemning i rommene.

IMG_9099RED

Jeg er alltid innom Lagerhaus når jeg er i Sverige. Har dere vært innom en av deres butikker? De har så mange fine interiørdetaljer! Du finner ting til hele boligen der. Den gode nyheten er at du nå kan få tak i produktene deres her i Norge også! :-)

Den frostede kulen med messingsokkel for eksempel! En enkel bordlampe, som er både dekorativ, og som gir stuen et behagelig lys på mørke høstkvelder. Lampen er en av høstens fine nyheter hos Lagerhaus., og jeg fant den i deres nettbutikk.

IMG_9208red

Nå som det blir kaldere ute, og vi fyrer i peisen inne, trenger plantene våre mer fuktighet for ikke å tørke ut.

IMG_9084RED_edited-1RED

Jeg bruker alltid en sprayflaske til å dusje bladene til plantene mine, hele høsten og vinteren. Da passer det perfekt med en flaske som er dekorativ i tillegg til praktisk, slik at den kan stå fremme hele tiden. Lagerhaus hadde denne lekre flasken! Mye bedre enn en plastflaske ikke sant? ;)

IMG_9073

Vi er snart ferdig med å renovere ungdomsrommet til sønnen vår, noe dere sikkert har sett på instagram denne uken :-),og inntil han flytter ned dit, bor han på mitt kontor/gjesterom. Derfor har jeg børstet støv av den smarte kontorløsningen jeg laget til huset vi bodde i før. En mobilt og kompakt løsning.  Den fungerer godt som arbeidsplass i stuen så lenge.  De innebygde skapene like ved, rommer  magasiner, fargekart, bøker og  andre kontorgjenstander jeg trenger. Praktisk ikke sant? :-)

Untitled - 1red

Jeg fant flere smarte ting hos Lagerhaus, som passet perfekt til mitt midlertidige kontor. Et enkelt veggfeste, ble holder til den sorte tekstilledningen, og den superkule lyspæren med glødetråder, gir fint lys når jeg jobber. Veggfestet har jeg også i gull, og det skal jeg bruke til å henge smykkene mine på inne på soverommet :-) Mer om det senere :)

IMG_9044RED// Styling/ Photo: Therese Knutsen //

 Litt ny, mørkere farge ( Lady Pure Color, S 9000-N Sort.,), rammer, bilder/dekor, og en tøff lampe, var alt som skulle til :-) Nå har jeg en hyggelig arbeidsplass i stuen, som også er preget av høstens varme farger.

Som dere skjønner, mange grunner til å ta turen til Lagerhaus. De har nå butikk på Lillestrøm, men vil åpne filialer flere steder i Norge snart. I will keep you posted! :-)

Og, for alle oss som ikke har en Lagerhaus-butikk i nærheten enda, så er jo nettshopping i sofaen en strålende høstaktivitet, ikke sant! ;) Nettbutikken deres finner du HER!

Nyt den fine høstdagen alle sammen! Her blir det kaker og bursdagsfeiring i dag! Perfekt søndagsplan! :-)

// Found a lot of nice lamps, and interior details for our livingroom at Lagerhaus recently! I love to dress my home in darker colors, light up the fireplace, and add some more lamps to the rooms, when it gets colder, and darker outside :-) So happy that Swedish Lagerhaus has opened their webshop in Norway as well!. And…, if you visit Lillestrøm, you can also stop by their first Norwegian store! :-) A Sunday tip for you this morning. Cuddle up, and visit their webshop everyone!.:-) //

Therese

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/d/8/a/thereseknutsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/stockholm-core/modules/shortcodes/shortcode-elements/_social-share-list/templates/social-share-list.php on line 115
No Comments

Post a Comment