POSTER ART

PLAKATKUNST I INTERIØRET

IMG_9403red_edited-2

Det har lenge vært behov for noe dekorativt på alle de hvite veggene her hjemme, og nå har det i hvert fall blitt ordning noen steder ;-)

Superfine plakater fra Desenio kom i posten for en stund siden, og nå har de fått plass over kjøkkenøya, og ved spisebordet i stuen. Rommet blir så mye mer møblert med en gang man får opp noe fint på veggen, ikke sant? :)

På skapene ved spisebordet har jeg valgt å stille bildene inn til veggen i stedet for å henge de opp. Da blir ikke inntrykket for stramt, samtidig som det er enkelt å forandre. Her har jeg blandet et vakkert kunsttrykk med en Chanel fashion plakat. Fint med litt varierte motiver ;)

IMG_9410red

På veggen ved siden av henger et kart over Manhattan, New York. Kartet minner oss på at vi MÅ tilbake til denne fantastiske byen snart! :-)

Tips! Finn motiver som har affeksjonsverdi, og vekker gode minner, da får rommet et mer personlig preg!

IMG_9412red_edited-1

I og med at alle plakatene er i sort/hvitt, passer de godt sammen til tross for at motivene og størrelsene er ulike. Hos Desenio får du også rammer som passer til de ulike plakatstørrelsene. Superpraktisk! :-)

IMG_9427red

I lesevinduet vårt henger nå en tøff fashionplakat. Her har jeg tatt bort bakstykket i rammen, for å få en transparent omramming.

IMG_93572_edited-1red

Jeg er nok litt hekta på akvareller for tiden ;), så over kjøkkenøya ble det enda et fint kunsttrykk med et drømmende uttrykk. Vakkert ikke sant?

IMG_9404red_edited-1red// Images: Therese Knutsen //

Tips! Lener du bildene mot veggen, så tilfør gjerne noen personlige gjenstander, bøker, og friske blomster for å skape et fint stilleben i rommet.

Ta en titt på inspirasjonssiden til Desenio, og finn flere smarte tips til hvordan du kan henge opp bildene dine her :-)

Ha en fin tirsdag!

// Finally got some pictures up on our white walls! ;-) Posters from Desenio really made the room more furnished, right? ;-) //

Therese

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/d/8/a/thereseknutsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/stockholm-core/modules/shortcodes/shortcode-elements/_social-share-list/templates/social-share-list.php on line 115
1 Comment
  • Marta

    7. februar 2016 at 18:56 Svar

    Veldig insprerende, men bilde som henger i lesevinduet har du limt det på glasse eller på veggen og hva brukte du da? :)

Post a Comment