DETAILS AT THE HOME OFFICE

DETALJER FRA HJEMMEKONTORET

IMG_8986redOK2

En ting som hører høsten til for meg, er ønsket om bli mer strukturert, planlegge kreative prosjekter, lage lister, og organisere ;) Jeg kjøper ENDA flere notatbøker, kladdebøker, og skisseblokker til alle ideene og prosjektene mine ( Er litt over gjennomsnittet glad i fine notatbøker…) ;-) Ikke alle prosjektene blir virkeliggjort, ikke alle listene blir fulgt, og slett ikke all organiseringen blir gjennomført selvfølgelig…, men det er noe tilfredsstillende med å ha skrevet det ned, og satt det i system. Da er jeg liksom et godt stykke på vei allerede. Er dere også sånn? :-D

Hos Lagerhaus har de mange typer notatbøker og annet smart utstyr til kontoret. Er så glad for at de nå 1 oktober, åpner to nye butikker i Oslo. På Storo-senteret, og i Grensen, like ved Karl Johan. De åpner også butikker i Bergen i disse tider. Blir nok en tur innom neste uke, når jeg skal til tigerstaden på jobb. Sett meg ut et par nye bøker nemlig. Denne og denne ;)

IMG_9011RED3

Men, jeg liker spesielt godt de enkle sorte, grafiske linjebøkene deres :-)

De små, som jeg alltid har i vesken når jeg er på kundebesøk og noterer ned deres ønsker og behov før et prosjekt, og som er handy når jeg trenger noe å skrible ned ideer, skisser og huskelister på.

IMG_8966RED3

De store sorte A4 bøkene bruker jeg til større skisser og visualiseringer underveis i prosjektene mine som interiør og hagedesigner. Et stort pluss er at de matcher mine sorte visittkort perfekt ;-) All in the details, ikke sant? ;)

IMG_8995RED3

Sort og cognagfarget skinn…, høstfavoritter både i garderoben og på kontoret ;)

IMG_9042REDOK5_edited-2

Som jeg skrev i dette innlegget forrige uke, så har jeg nå piffet opp det mobile kontoret mitt med ny farge,( Lady Pure Color S 9000-N) og små detaljer.

På bildelisten over klaffebordet står en enkel sort ramme, sammen med kort, og bilder som inspirerer meg.

Tips! Let etter inspirerende bilder i magasiner, og på nett. Riv ut, skriv ut, og lag ditt eget moodboard på veggen. Bruker du wasitape, eller skoletyggis til å feste bildene, blir ikke veggen ødelagt, og du kan enkelt endre på utseende, motiver og farger.

IMG_9025REDOK3

// Styling/Photo: Therese Knutsen //

Akkurat nå er motivet i rammen et landskapfoto fra Island. Drømmer om å reise dit, for å oppleve naturen, fargene og de spesielle omgivelsene. Ved å ramme inn slike drømmer, husker man på å gjennomføre de en gang tror jeg :-) Jeg liker effekten jeg fikk ved å ikke bruke bakstykket i rammen. Da blir kanten rundt bildet gjennomsiktig ;)  Du finner også fine plakater og tekster til rammene HER, og jeg liker veldig godt teksten på DENNE ;-)

Har dere mange prosjektplaner denne høsten da? Det er jo høysesong for oppussing og fornyelse inne nå som sommersesongen er over. Ser i prosjektboken min at det er mindre hagedesign, og mer hus og hytter på agendaen fremover. Jeg synes det er fint jeg, med variasjon i årstider, og i jobbprosjektene. :)

Akkurat nå, sitter jeg her på kontoret og hører på denne, mens regner trommer på takvinduene våre. Den heter ganske så passende: «Kiss the rain» Nydelig og inspirerende musikk! (Klikk på bildet over, for å høre.)

Ha en fin onsdag!

// Writing project lists, organizing, and creating new systems in the house…, a typical Autumn activity in my home ;) I love to buy nice notebooks and paper to write down all these ideas and lists in. At Lagerhaus you will find lot`s of nice notebooks, and my favorite is the simple black ones. Matching my black business cards perfectly right ? If you are in Oslo, make sure to visit their new shops, in Storosenteret and Grefsen. //

Have a nice wednesday!

Therese

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/d/8/a/thereseknutsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/stockholm-core/modules/shortcodes/shortcode-elements/_social-share-list/templates/social-share-list.php on line 115
No Comments

Post a Comment