EASTER BREAKFAST TABLE

ENKEL PÅSKEDEKOR

IMG_9412Bythereseknutsen.no Påske 2016

Endelig tid til bloggen! :-) Kjære fine lesere, dere er ikke glemt altså!! Det skorter rett og slett på timer i døgnet for tiden… Vi er endelig i gang med å renovere underetasjen og skal i gang med fasaden og uteområdet etter det, vi skal ha konfirmasjon i mai, og.., jeg er så uendelig heldig og takknemlig over å ha fullbooket med jobbprosjekter i flere måneder fremover.  Det blir mye hagedesign på kontoret de neste månedene, og det passer meg ypperlig, for det begynner virkelig å nærme seg vår, og etterlengtet utesesong nå! :-)

Ved frokostbordet i dag hørte vi herlig fuglekvitter utenfor vinduene, og jeg har allerede kjøpt inn de første påskeblomstene.

IMG_9403 Bythereseknutsen.no Påske 2016

Før helgen var jeg innom Søstrene Grene. Egentlig kun for å se etter en gaveeske, men de hadde jo fått inn så mye fint! Jeg kom hjem med både ny trefjøl, fine grå tallerkener, og rustikk keramikk. Perfekt til påskefrokostbordet ikke sant? Den tøffe eggeholderen i betong ble med hjem fra en jobbtur i Oslo. Fant den på Bolia :)

IMG_9437 Bythereseknutsen.no Påske2016 R

De små glassklokkene fant jeg også på Søstrene Grene, og fikk huse mine spirende egg ;) En superenkel påskedekor som jeg også laget i fjor. Se HER

IMG_9445 Bythereseknutsen.no Påske2016// Styling /foto: Therese Knutsen //

Fine keramikkskåler kan også brukes til rykende varm frokost-te.

Påskestemningen kommer krypende, og jeg håper vi får tid til å tilbringe noen dager på fjellet i påsken til tross for at huset står på hodet her :-) Trenger å få gått litt mer på ski også før snøen smelter! Skitur, appelsin og kvikklunch er obligatorisk i påsken spør du meg! Flere påsketips finner du HER og HER

PS! Når vi er inne på appelsin…, jeg har et par tips til dere hva gjelder appelsin både til frokost og dessert! Løp og kjøp nå som det er priskrig i butikkene ;), så kommer jeg tilbake med superenkle og friske appelsinoppskrifter de neste dagene!

Ha en deilig søndag alle sammen!

Therese

3 Comments
 • Anonym

  13. mars 2016 at 17:00 Svar

  Hei,
  Eggeholderen som du har i betong fra Bolia er den lys grå eller grå?

  Silje

 • Therese Knutsen

  13. mars 2016 at 17:15 Svar

  Hei Silje,
  Mine er lys grå :-)
  Therese

 • Anonym

  14. mars 2016 at 17:35 Svar

  Hei Therese :)
  Kan jeg spørre hvor du kjøpte egg/te skje?

  Camila

Post a Comment