GREEN CRAVINGS IN JANUARY

FYLL STUEN MED GRØNNE VEKSTER PÅ NYÅRET

Riktig godt nytt år alle sammen! :-)

Regner med at det er flere enn meg som blir desperate når julen er ryddes bort? Alle rommene i huset føles tomme og nesten like lei seg som meg fordi den deilige julemåneden er over. Energien er borte og det ser nesten ut som vi er på vei til å flytte ut. :)

Da er det bare en ting som hjelper! Store mengder grønt i vaser og i potter!

Brukte disse «Panda» plantene (Kalanchoe tomentosa) i et kontorprosjekt like før jul. Synes de er så tøffe med brune «sømmer» på de lodne bladene. Dette er en hardfør sukkulent som krever veldig lite vann.

Jeg er stor tilhenger av færre, men store dekorelementer både inne og ute, så jeg fikk tak i seks «Panda» planter og satt de sammen i en stor potte som vanligvis står ute på terrassen sommerstid.

Vasene har fått friske eucalyptusgrener. Jeg liker best denne varianten som heter «Silver Dollar» samt «Willow Eucalyptus» Gjerne med små bærklaser på. :-) Litt tynnere, mykere grener gjør at disse typene faller så fint i vasene.

Juletreet er erstattet av 3 kokospalmer «Cocus Nucifera» som jeg har plantet sammen i en stor potte. Blir litt mer ut av de når de grupperes ikke sant?

Deilig med helg, fyr i peisen, levende lys, og masse frodig grønt rundt seg!

Ta en tur på gartneriet og til blomsterbutikken! Fyll på med grønn energi rundt deg du også! :-)

Therese

No Comments

Post a Comment