GULLFJÆREN 2018

INTERIOR INSTAGRAM AWARD

Lørdag gikk Gullfjæren Interiør Awards av stabelen for alle første gang! Mine dyktige venner Marianne og Franciska har gjort en helt enestående jobb med å få til denne prisutdelingen som gjør stas på inspirerende interiørprofiler i hele 13 ulike kategorier !!

Over 130 instagrammere inntok et inspirerende og nyrenovert Hotel Continental  i Oslo rundt lunchtider. Alle sammen med stor lidenskap for interiør og design, og alle med superflotte instagram-profiler. Du finner mer om alle sammen inne på @gullfjaeren.

Etter en deilig lunchbuffet og mingel fikk vi påfyll av inspirasjon og nyttige tips fra dyktige foredragsholdere før vi selv fikk utfolde oss med styling og foto i styling- workshop. Med produktene fra flotte de sponsorene som hadde utstillinger rundt i lokalene, skulle vi skape og være kreative. :-)

Speedstyling! Veldig gøy, og ganske krevende!

Jeg samarbeidet med flinke Anine, og sammen stylet vi bildet over og under her. Du kan se mengder med inspirerende bilder om du tar en titt på #gullfjæren 

Er ikke møblene og kunstverket på veggen helt magisk?

Er du i Oslo bør du absolutt ta turen innom dette hotellet og bli inspirert av interiøret! Og, ikke minst anbefaler jeg deg å ta en tur i baren Annen Etage for å teste cocktailene der!

Masse inspirasjon å hente under foredragene om fotografering av Franciska, og om styling og interiør av Annette og Linda. Scenen ble også vakkert innredet underveis i foredraget.

Foto: Vibeke S. Myren

Ikke så ofte det er rød løper, pressevegg, og fotografering hvor vi er foran kamera akkurat ;) Føler meg virkelig heldig som har fått så fantastiske venninner gjennom blogg og instagram de siste årene! Anette Willemine, Nina, og Ann Merete 

Etter en herlig dag  med foredrag og faglig program var det etterhvert klart til fest og spennende prisutdeling. Som finalist i kategorien «Moderne profil» var det selvfølgelig litt sommerfugler i magen før utdelingen!

Foto: Vibeke S. Myren

Og, jeg var overhode ikke forberedt på å gå av med seieren i kategorien «Moderne Profil», siden jeg var i selskap med 3 andre superflotte profiler:

@ingerliselille, @futurenordichome og @husefjell 

Men, smilet taler vel for seg her! ;-D Veldig rørt og glad!

En skikkelig boost som gir ekstra motivasjon og driv til å fortsette med å dele bilder fra min kreative jobbhverdag, min lidenskap til interiør, hagedesign, egne prosjekter hjemme, og lidenskapen til matlaging og matfoto. :-)

Det ble delt ut priser i hele 13 kategorier, og du bør ta turen inn på Gullfjæren og lese mer om alle de dyktige finalistene, om prisutdelingen, og om de flotte sponsorene!  Jeg lover deg mengder med inspirasjon, gode ideer og fantastiske interiører!

Alle vi heldige vinnerne fikk en vakker kunstplakat spesialdesignet av den dyktige svenske kunstneren @annabylove

Foto: Vibeke S. Myren

Nydelige og inspirerende venner!

Fra venstre: @anettewillemine , @marenbaxter , @stylizimoblog , @annettenordstrom.no , @villavonkrogh , @hviit , @annmeretes og meg.

Foto over: Vibeke S. Myren // Mobilbilder: Therese Knutsen (Beklager kvaliteten! ;) )

Neida så…, vi kan å «pose» vi altså ;-D

En stor takk til Marianne og Franciska for en uforglemmelig dag, og en strålende prisutdeling! Dere er helt unike!!

♥ 

Therese

No Comments

Post a Comment