HALLOWEEN HUES

Untitled - 1

//Images: Via //

Ny spennende uke!, og med bare dager igjen til årets Halloweenfeiring, blir man jo påvirket av forberedelsene, ikke sant? :-) For meg betyr det farge og matinspirasjon ;)

Jeg synes at nøytrale grånyanser og duse jordfarger passer så godt til de oransje nyansene som hører til rundt Halloween.

Selv om jeg ikke har tradisjon for å feire denne dagen, så har jo barna våre vært med noen år før de ble for store.:)  Det eneste vi fremdeles gjør her hjemme til Halloween , er å skjære ut gresskarlykter som vi setter utenfor døren før nabobarna ringer på. Og så lager jeg av og til smakfull Gresskarsuppe

IMG_7206 //Image: Therese Knutsen//

En annen grønnsak vi spiser ofte her hjemme, og som også har herlig Halloween-farge, er søtpotet. Denne grønnsaken bruker vi hele året. Nydelig som mos til for eksempel grillmat, eller til torsk.

På bildet over, en kjempegod vegetarisk variant, hvor søtpoteten er bakt, og smaksatt med fetaost, koriander og kikerter. Dette er virkelig deilig høstmat som er superenkel å lage. Oppskriften finner du HER

Untitled - 2//Images: Via //

Naturen er jo også kledd i oransje om dagen, ikke rart vi blir inspirert! Min 14 år gamle sønn har alltid hatt denne spreke fargen som sin favoritt, og den er veldig tøff  å bruke på et ungdomsrom! Det må jo ikke være blått på alle gutterom, eller? ;) Liker godt stilen og fargene på barnerommet i bildet over her også!

IMG_7235red//Image: Therese Knutsen//

Blir nok ikke så mye knallfargede Halloween-vegger i stuen her med det første, men deilig, oransje appelsin-te, det funker helt supert når høststormene hyler utenfor, og duften fra koppen minner meg på de hyggelige juleforberedelsene som snart skal fylle huset igjen  ;-D Det er jo bare noen uker igjen til advent!

Håper uken har startet bra, og at dere nyter det flotte fyrverkeriet av farger som omgir oss om dagen, både ute og inne!

// Inspired by the bright, orange Halloween color today! Perfect as a splash of color in neutral, grey color schemes if you ask me ;-) Also a very tasty color ;) Like:  Spicy Pumpkin Soup, Sweet potato mash, and Baked Sweet potato .//

Therese

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/d/8/a/thereseknutsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/stockholm-core/modules/shortcodes/shortcode-elements/_social-share-list/templates/social-share-list.php on line 115
No Comments

Post a Comment