INTERIOR INSPIRATION

ARKITEKTUR UTENFOR BOKSEN!

NATUREHUMAINE

bolton_naturehumaine_20red

Canadiske Naturehumaine er blant mine absolutt favorittarkitekter :-) De tenker alltid utenfor boksen, og skaper både hjem og offentlige bygg som skiller seg ut i mengden.

bolton_naturehumaine_4red

Materialvalg og formspråk som passer inn i omgivelsene.

bolton_naturehumaine_24red

Bruk av kryssfiner er et kjennetegn for Naturehumaine, og i dette huset gir treverket fin varme til det minimalistiske uttrykket.

Tips! Så dere forresten ukens Tid for hjem på TV2? Der brukte de også kryssfiner både i tak og på vegger i en tv-stue. Veldig fint! Spesielt godt likte jeg at de laget lysslisser mellom kryssfinerplatene. Effektfullt og stemningsskapende!

bolton_naturehumaine_18red

Så tøft med de ulike vinklene i rommet, som understrekes av materialer og farger. Ser ut til at de har brukt en supermatt veggmaling på de sorte veggene. Dette gir en dempet og «myk» overflate.

Tips! Prøv Jotun`s Lady Pure Color maling i fargen 9938Dempet Sort, for samme matte, sorte farge :-)

bolton_naturehumaine_15red

Effektfullt med lyskasser i taket som slipper inn dagslys fra taket!

bolton_naturehumaine_12red

God ide å bruke peisen som et skille/sikring mot trappen. Lyset, og naturen slippes inn gjennom vinduer i ulike størrelser og formater. Vinduene gir rommet karakter og skaper kunstverk på veggene, som skifter med årstidene utenfor.

bolton_naturehumaine_21red

Også på badet er det kryssfiner i taket, og det balanserer bruken av sort og hvitt ellers i rommet.

bolton_naturehumaine_22red

Minimalistisk soverom som gir en følelse av ro og hvile.

bolton_naturehumaine_17red

bolton_naturehumaine_23red//Images: Via //

Trappen er et grafisk kunstverk i seg selv. Veldig tøft med sorte trinn!

Dere kan lese mer om dette prosjektet HER.

Masse inspirasjon og hente fra andre prosjekter de har gjort også! Jeg har vist et av deres kreative prosjekter tidligere. Et hus med turnringer i stuen;) HER

Ha en inspirerende og kreativ tirsdag alle sammen ;-)

//Inspired by one of my favorite architects today.., Naturehumaine ! I love that they think outside the box, and creates homes and public spaces that really stands out. In this minimal home, the overall use of plywood creates a nice warmth and a natural feel in the rooms. I also love all the different angles in the house. //

Therese

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/d/8/a/thereseknutsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/stockholm-core/modules/shortcodes/shortcode-elements/_social-share-list/templates/social-share-list.php on line 115
No Comments

Post a Comment