INTERIOR INSPIRATION

INSPIRERENDE LOFTSLEILIGHET

doc_1261_1_jpgRED

Det er ikke mange blogger jeg rekker å følge med på i hverdagen, men Camilla Pihl er en inspirerende designer og feelgoodblogger som jeg gjerne er innom daglig.:) Hun er omtrent på min alder, og er interessert i mote, mat og interiør. Passer meg midt i blinken.

Da Slettvoll skulle ta bilder til høstens nye katalog, brukte de Camilla og Peters nyoppussede leilighet som location. Også dette helt etter min smak, i og med at Slettvoll er en stor personlig favoritt når det kommer til møbler. Med Peter og Camillas personlige gjenstander innlemmet i stylingen, synes jeg at det hele fikk en ekstra fin touch. Enig?

Tips! Pass på å tilføre personlige gjenstander i interiøret, slik at hjemmet ditt reflekterer deg, og familien so bor der. Dette skaper liv og særegenhet i boligen din. Det kan være bilder du har tatt, reiseminner, favorittbøker, kunst, og arvede møbler med affeksjonsverdi.

Untitled - 1Bildet av skoene er fra Camillas blogg

Camilla Pihl har blant annet, designet de beste og fineste skoene jeg har hatt ;-)

Jeg har tre par allerede, og det er faktisk et bra skussmål, i og med at jeg har hatt leddgikt i føttene mine de siste ti årene. Hennes «Croco boots» er min favoritt! Passer til alt, og er supergode å gå i! :-)) Jeg har de også i brunt. Vanedyr sa du…;)

doc_1252_1_jpgRED

Nøytrale og dempede farger på møblene, men detaljer i blågrønt er gjennomgående i leiligheten.

Untitled - 2

doc_1254_1_jpg

Tips! Møblene trenger slett ikke å stå inn til veggene.. Sett de ut på gulvet, og få en spennende møblering som skaper ulike soner i rommet. Og, hvorfor ikke dele opp sittegruppen med små bord… :-)

doc_1253_1_jpgRED

Stilen på møblene er tidløs og stram, men bruksgjenstander og bøker som dekor forteller små historier om de som bor i leiligheten.

doc_1260_1_jpgRED

doc_1259_1_jpg

Grønne planter og snittblomster passer spesielt godt inn i et interiør som dette, hvor fargene på tekstilene er nøytrale, treverket er blondt, og veggene er helt hvite.

doc_1263_1_jpgRED

Tips! Sett sammen blomster med lik farge, men ulik fasong i samme enkle vase. At de har samme farge gir ro og et helhetlig uttrykk.

doc_1257_1_jpg//Photo: Slettvoll//

Hvem ville ikke sovet godt i dette rommet? :-)

Håper dere også har blitt inspirert av det vakre hjemmet til Camilla og Peter, og av Slettvolls møbler og styling.

// Inspyred by the talented designer, and feelgood blogger Camilla Pihl this lovely Thursday! :-) She is one of the few bloggers I follow every day. I love her style, her blog, and her taste in interior design! And…, I adore her shoes! I have 3 pairs already, and wear them almost every day. And this is a great review coming from me, because I have had arthritis in my feet for ten years now! Slettvoll used Camillas renovated loft Apartment when shooting their fall catalog this year. Perfect!, since they are my favorite furniture brand (Localy made, in my neighbourhood) I really like the way Slettvoll used Camillas personal items in the styling, to get a genuin fell to the rooms.

Hope you are as inspired as I am! :)

 

Therese

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/d/8/a/thereseknutsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/stockholm-core/modules/shortcodes/shortcode-elements/_social-share-list/templates/social-share-list.php on line 115
No Comments

Post a Comment