IT`S A WRAP

CHRISTMAS GIFT WRAPPING IDEAS

Da var de siste gavene pakket inn, og i dag ble noen av de med i kofferten til Oslo :-) Å pakke inn julegaver er noe av det jeg gleder meg mye til i desember! Det er så koselig! Jeg handler inn gavene i november hvert år, slik at jeg kan ha god tid til innpakkingen i førjulstiden.

I år ble det vokset papir i pepperkakefarge, og grønt fløyelsbånd fra Granit på de aller fleste gavene. Synes det gir en fin effekt når papiret får litt bretter og skrukker :-)

Hvorfor ikke gi overlappen på gavepapiret en ekstra fin brett, og la den bli en del av dekoren? Da kan man stikke inn til og fra lappen og annen dekor i «lommen»

Årets til og fra lapper? Her tok jeg en stjerneformet pepperkakeform, tegnet av formen på tykk kartong, og klippet ut. Billig og enkelt! 

Små snøkrystaller,  i trefiner samt en enkel grønn kvist ble fin dekor.

Til denne gaven har jeg først «pakket» inn esken og lokket med det voksede gavepapiret, og deretter puttet gaven i esken.

Tips! Ta vare på små pappesker som du senere kan pakke inn i fint papir og bruke som gaveesker!

Liker godt å bruke hampesnøre sammen med flyelsbånd. Gir fin kontrast, samt at snøret er enklere å feste lapper og dekor i ;)

Styling og foto: © Therese Knutsen

Noen gaver fikk en hjemmelaget pepperkake som dekor. Dufter godt, og gir garantert julestemning :) Båndet trenger ikke nødvendigvis ha sløyfe på. Her laget jeg først en stram knute, og deretter en løs dekorativ knute. Med god lengde på båndet blir dette en fin detalj på gaven.

Håper du har fått noen ideer til gaveinnpakkingen! :)

Nyt den siste førjulsuken!

Therese

No Comments

Post a Comment