LADY MINERALS

KALKMALING FRA JOTUN

xi5ld23fgn0m59lzfjf1Jotun LADY Minerals 5030 St. Pauls Blue

Kalkmaling er noe vi har sett mer og mer av den siste tiden, og i forrige uke lanserte Jotun sin egen ferdigblandede kalkfarge. Malingen er laget av ekte kalkstein – et naturprodukt som gir veggene et røft, men lunt og behagelig  preg.

Som nevnt i dette innlegget, er det autentiske, koselige og håndlagede en viktig tendens i dagens interiørbilde! Med kalkmaling er det nettopp du som bestemmer hvordan overflaten skal se ut, og veggene får derfor et unikt og personlig uttrykk som ingen andre har maken til. Du kan velge mellom hele 21 duse, naturlige farger som passer perfekt til den type effekt som kalkmaling gir. Her kan du bla i fargekartet og bli inspirert! :-)

Tips! Malingen passer også godt til peis, fordi den tåler varme godt. Dette synes jo jeg er helt topp i og med at jeg ofte oppfordrer til å være mer vågal med farge på nettopp peisen :-)

Kalkmaling kan også brukes på slitasjeutsatte områder og steder med risiko for vannsøl, men da bør den kombineres med en LADY Minerals Sealer. Helt supert over kjøkkenbenken for eksempel, om man ikke ønsker fliser eller glass! :-)

JOTUN-LADY-MINERALS-394-VARMGRA_tcm21-98733Jotun LADY Minerals 394 Varmgrå

– Vi lever i en tid hvor det uperfekte har tatt over for den stramme minimalismen. Det skal se litt tilfeldig ut – hjemmene våre skal uttrykke levd liv og personlighet. Med LADY Minerals kalkmaling har et gammelt håndverk fått nytt liv, og denne tendensen passer veldig godt for det skandinaviske markedet. Vi vil jo ha det trygt, koselig og lunt, sier Lisbeth Larsen.

JOTUN-LADY-MINERALS-1877-VALMUEFRO_tcm21-98736Jotun LADY Minerals 1877 Valmuefrø

Her ser du hvordan du maler med kalkmaling – steg for steg!

JotunMinerals1462GraSkiffer-1049x1400Jotun LADY Minerals 1462 Grå Skifer

Pressbilder Jotun Lady | Foto Siren Lauvdal | Styling Jannicke Kråkvik & Alessandro D’orazio.

Kunne ønsket meg denne malingen på hyttepeisen jeg…, om bare de røde teglesteinene blir pusset bort en gang ;-)

Ukens tirsdagstips! :-)

// Jotun launched their new chalk paint last week! 21 beautiful and soft colors, perfect to create your own personal, and unique walls! //

This weeks Tuesday tips!:-)

Therese

 

 

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/d/8/a/thereseknutsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/stockholm-core/modules/shortcodes/shortcode-elements/_social-share-list/templates/social-share-list.php on line 115
No Comments

Post a Comment