MOBILE PICTURE WALL

MOBIL BILDEHYLLE/BOKHYLLE

Presentasjon122RED

Om et par uker skal jeg ha stand på messe, og i den forbindelse er jeg nå i full gang med å snekre sammen denne (bokstavelig talt ;) )

Ønsker å ha en bildevegg/bokhylle lent mot den ene veggen. Her kan jeg plassere prosjektbøker, inspirasjonsbøker, og bilder. Denne mobile hyllen er noe jeg har planlagt å lage til stuen hjemme lenge, så da blir det to fluer i en smekk ;)
PresentasjonOKRED1. | 2. | 3. | 4.

Over ser dere de få og enkle materialene som trengs for å lage en slik hylle.

Bilder fra standen kommer når den er ferdig;)

Presentasjon15RED

Presentasjon4NYRETTT1. | 2. | 3.

Hele standen skal være sort, som min nye logo :), og jeg har sett meg ut noen få, men veldig flotte møbler som jeg ønsker skal skape et fint miljø. Synes det nye «bord» lampen til Housedoctor er så tøff, og møblene til Slettvoll er jo aldri feil ;)) Veggene skal males i den suppermatte malingen Lady Pure Color. Fargen er helt sort, samme som jeg har på peis og noen vegger hjemme. Bilder finner du på min instagram @bythereseknutsen

LALA2 4 | 5 | 6

I og med at jeg jobber både med interiør og hagedesign, ser jeg for meg en frodig stand, med mange grønne vekster, og grønn inspirasjon både til hus og hage :) Jeg samler mye inspirasjon både til interiør og hage i mine Pinterest mapper.;) Ta en titt!

Presentasjon16.REDpng

// Tegninger og moodboards: Therese Knutsen //

Håper de av dere som er i nærheten av Ålesund helgen 14-15 mars, vil stikke innom Sparebankem Møre Arena, og hilse på :-D

Fin helg til dere!

// I am attending a fair in two weeks time, and I am working on my stand right now :) Planning to make a mobile shelf  for my stand, that I have been planning for my livingroom for a while as well. The shelf is really easy to make, and I will show you the result here on the blog soon. A simple diy tip this saturday people :-) //

Happy weekend!

Therese

No Comments

Post a Comment