RAYS OF SUNSHINE

SOLSTRÅLER PÅ KJØKKENET

IMG_6884RED_edited-1RED

I dag kom solen inn på kjøkkenbenken akkurat når jeg holdt på å lage til årets første iste. Alt ble så sommerlig og friskt, så jeg måtte frem med kamera :-)

Og da kan jeg jo også vise dere noen småting som ble med hjem fra Oslo denne uken.., fine ting som fikk solens oppmerksomhet i dag :-D

IMG_6901REDJA

Den hvite, voksede papirposen fant jeg på Maxbo Vækerø. Var innom for å hente fargeprøver til et jobbprosjekt, og de hadde faktisk mange fine interiørdetaljer også. Posen er perfekt til mynteplanten min.

IMG_6881RED2_edited-1OK

De fine glassen Frasera er fra Ikea, og jeg angrer allerede på at jeg ikke kjøpte flere.

I dag ble det ren grønn te, smaksatt med frisk lime og mynteblader.. Smakte sommer!

IMG_6893REDJO// Styling/photo: Therese Knutsen //

Når jeg er i Oslo er jeg som regel alltid en tur innom Granit, for de har så mange praktiske ting. De er spesielt gode på oppbevaring og kjøkkenutstyr. Denne gangen var det fjøler som ble med hjem. (har en ting med fjøler i grunn ;-D ) Likte spesielt godt fasongen på trefjølene. Marmorfjølen hadde jeg en av allerede, men det blir jo aldri feil med litt mer marmor, eller..? ;) De små hvite porselensfjølene som jeg bruker som tallerken, har jeg hatt i flere år. De er også fra Granit, og finnes fortsatt i deres sortiment.

Håper dere også har hatt en solrik onsdag! Snart langhelg.., jippi!

//Rays of sunshine in my kitchen earlier today :-) Had to get the camera out!

The sun pointed straight to some of the new kitchen accessories I bought in Oslo this week :-)

Love the cutting boards from Granit. Wood, and marble. And the lovely glasses Frasera from Ikea!  Perfect for that summer iced tea! I used pure green tea, and added some fresh lime, and mint leaves. Mmmm!

Therese

No Comments

Post a Comment