SCANDINAVIAN HOME

INSPIRASJON!!

uten navn2 – Kopi

Det er så deilig å finne bilder som gir akkurat den inspirasjonen man leter etter, både til jobb og til private prosjekter! :-)

Dere som følger meg på Instagram, har sikkert sett at jeg la ut et FØR og «SNART» bilde denne uken fra huset vårt, og at vi med det, endelig er i gang med del 2 av husrenoveringen hjemme. Nå skal underetasjen, samt fasade/uteområde få en makeover, og dere skal selvfølgelig få bli med på den prosessen :-)

I forbindelse med dette prosjektet  trengte jeg inspirasjon, og det finner jeg veldig ofte på Pinterest! Blir helt oppslukt til tider!! ;) Det kan være fargekombinasjoner, materialer, arkitektur/design, eller smarte løsninger. Jeg har nå samlet hele 10.000 bilder på min Pinterest, i snart 100 ulike mapper! Disse bildene kan dere også titte på (inkludert bildene i dette innlegget), hvis dere trenger inspirasjon og ideer. Følg meg gjerne HER

uten navn3 – Kopi

Det fantastiske huset på bildene er tegnet av Nikolaj Rahbek Ernst, til en familie i Danmark. Dere kan lese mer om boligen HER.

Boligen gav oss mange gode ideer og inspirasjon når vi nå skal renovere hallen, toalettet, og inngangspartiet vårt i underetasjen. Trespilene i taket har vi i hvert fall tatt med i våre planer, både inne og ute.

Modell Ute4red

Her ser dere de første skissene av vår fasadeendring, hvor vi tilfører trespiler på deler av huset. Flere tegninger og bilder kommer etter hvert, i egne innlegg.

uten navn Foto Pernille Kaalund3

Superfin løsning å ha vinduer helt opp mot taket, noe som hever romfølelsen, og som gir fint skyggespill til de såpevaskede grantre-spilene i taket.

uten navn4 – Kopi

Å ta igjen treverket som spiler på veggene er også en fin ide, og  noe helt annet enn vanlig trepanel, ikke sant? Her skjuler treveggen smarte oppbevaringsløsninger. Helt etter min smak!! :-)

uten navn6 – Kopi

badevaerelse-moerk-moderne-bolig-trea-JyK4_HwOeBA7OO9xB0izuwPhoto: Pernilla Kaalund

Håper dere også blir inspirert av dette huset, og, at dere også tester ut Pinterest, hvis dere vil lage en egen inspirasjonskonto.

Ha en fin søndagskveld alle sammen :)

Therese

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/d/8/a/thereseknutsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/stockholm-core/modules/shortcodes/shortcode-elements/_social-share-list/templates/social-share-list.php on line 115
2 Comments
 • Kamilla Haaland

  28. februar 2016 at 20:57 Svar

  Så lekkert!!

 • Toril

  5. april 2016 at 11:59 Svar

  Dette var inspirerende. Er ikke så veldig glad i furu og granpanel, men dette er nytt og friskt med mørkt tre i tillegg. Flott hus og fasaden kan jo lett overføres til et vanlig 70-80 talls hus.
  TORIL

Post a Comment