SEPTEMBER SUNDAY AT THE TERRACE

HØSTSTEMNING PÅ TERRASSEN

Å ha en del av terrassen under tak forlenger virkelig utesesongen, og gir mulighet for å bruke det ekstra rommet ute gjennom store deler av året.

I dag har regnet trommet på taket store deler av dagen, men jeg har vært ute på terrassen i et par timer til tross for været. Det var på tide å skape litt hyggelig høststemning med skinnfeller, pledd, og planter.

I tillegg ville jeg nå ta i bruk trillevognen til sitt opprinnelig tenkte formål, nemlig oppbevaring av ved i høst og vintersesongen :-)

Veggen med speilet og vognen er godt synlig fra stue og kjøkken inne, og da er det fint at man kan se ut på et hyggelig miljø som følger årstidene. Jeg tenner lyktene på toppen av trillevognen ofte, slik at de gir stemningslys både ute og inne nå som kveldene blir mørkere.

Tips! Ta en titt ut av vinduene dine, og se om det er steder i uterommet som kan få bli ekstra fine fokuspunkter også sett innenfra. Vi er jo mye innendørs i her i nord, og da er det jo hyggelig hvis uterommet og nærutsikten vår er fin hele året. 

Kurvene jeg hadde i nederste hylle i vognen i sommer, er nå byttet ut med ved til peisen vår som er like innenfor skyvedørene. En praktisk og en visuell løsning. Ved er veldig vakkert synes jeg! :-)

Med en kopp varm te, et magasin, og en myk skinnfell kan man jammen  sitte ute en god stund en regntung søndag i september!

Styling og foto © Therese Knutsen

Vakre høstblader fra en av våre japanske lønnetrær står lenge i en liten vase utendørs.

Håper dere har hatt en fin septemberhelg dere også!

Therese

No Comments

Post a Comment