SIMPLE, NATURAL CHRISTMAS WRAPPING!

ENKEL JULEGAVEINNPAKKING

IMG_2327 Gift wrapping Christmas

Fortsatt et par småting som gjenstår før alle gavene er pakket inn, men de fleste er levert til venner og familie. De aller siste blir overlevert på vår årlige julegrøt her hos oss på lillejulaften :-)

Jeg samler gavepapir, bånd og pakkepynt hele året, og jeg har mange esker å plukke fra når gaver skal pakkes inn. Likevel blir det alltid noe nytt til jul;) Ikke noe av det er kostbart eller avansert, men det trenger det jo heller ikke være synes jeg.

Papiret fant jeg hos Granit, og er skogsgrønt, med en fin vokset overflate. Passer fint til mitt favoritt-tema i julen, nemlig dempede farger og naturmaterialer. Gaveposen i naturfarget papir fant jeg faktisk hos Clas Ohlson

IMG_2327 Gift wrapping Christmas_edited-1

Jeg liker kontrasten mellom silkebånd, tvinnet naturbånd, og furugrener fra skogen.  Til og fra lappene fant jeg hos Panduro. Silkebånd fra Granit, og naturbåndet hos Søstrene Grene.

Tips! Lag disse til og fra lappene enkelt selv ved å klippe ut ønsket størrelse i kartong, og lag hull med en hullemaskin. Då får du akkurat den fasongen og fargen du ønsker!

IMG_2277 Gift wrapping Christmas 7

God Jul stempelet har jeg hatt i mange år, og det bruker jeg både på til og fra lapper, og direkte på gavepapiret.

Tips! Pynt gavene med pynt som senere kan henges på juletreet :)

Håper du har fått litt inspirasjon til julegaveinnpakkingen!

// Colors and materials from nature are my favorite when it`s time to wrap up the last Christmas gifts :-), and I love the contrast between the silk ribbons  and the pine from the woods. Affordable and easy to do.

Tips! Decorate the presents with Christmas ornaments. A Perfect little extra gift to put on the Christmas tree!

Therese

No Comments

Post a Comment