SOFT FOREST FLOOR

SPIRENDE SKOGBUNN HJEMME

Hverdagslykke spør du meg :-) Vakker spirende skogbunn i egen stue!

I helgen ryddet jeg litt ute på terrassen og fant et par poser med mose som jeg ikke hadde brukt i desember. Perfekt, i og med at jeg samme uke hadde funnet små Paraplyplantestiklinger (Schefflera) i en blomsterbutikk.

Legg litt planteduk i bunnen av en potte, fyll på med 3-4 cm lecaculer, dekk så kulene med ny planteduk og fyll deretter opp med god plantejord. Sett de små fine stiklingene spredt i potten og vann godt før jorden dekkes med den friske mosen. Så enkelt og så dekorativt! :-)

Mosen dusjer jeg nesten hver ettermiddag slik at den holder seg frisk og grønn.

Deilig med grønn te blandet med noen blader sitronmelisse rett fra potten jeg har  i vinduskarmen på kjøkkenet.

Styling og foto: © Therese Knutsen

Grønt i koppen og grønt på bordet. Perfekt!

Therese

No Comments

Post a Comment