SPRING

 VÅR  I LUFTEN, OG SPENNENDE TIDER

 

Jeg er i full gang med påskepynten ;) Kommer tips og oppskrifter de neste dagene.

Det er friske nye knopper og blader på trærne ute, det spirer fra bakken, og straks er det påske……,

VÅR I LUFTEN!

For meg er denne våren ekstra spennende! Bloggen er jo tilbake på nett i ny drakt, og i tillegg har jeg fått på plass en nettside hvor du i tillegg til bloggen kan finne ut litt mer om meg, om hva jeg jobber med som interiør og hagedesigner, mine tjenester og arbeidsmetoder, og forhåpentligvis finner du også inspirasjon og ideer i tidligere prosjekter jeg har gjort. Jeg lover å få lagt inn flere fremover :-)

En annen ting som gir meg veldig mange sommerfugler i magen denne våren, er at jeg blir å se på TV en tirsdag i mai. Jeg har designet en hage i TV2 sin nye programserie Hagetid, som hadde premiere for et par uker siden. 6  ulike designere fikk tildelt hvert sitt hageprosjekt, og i juni i fjor var jeg i Bergen i en uke for å ferdigstille hagen sammen med et fantastisk team av håndverkere. Langt, langt utenfor komfortsonen, men utrolig gøy!!

Håper du følger med hver tirsdag fremover klokken 20.00 ! Mye hageinspirasjon og hente! :-)

Foto © Therese Knutsen

Instagram-øyeblikk fra innspillingsuken til Hagetid i Bergen i fjor. 

At bloggen er på nett igjen akkurat til påske er jo i grunn helt perfekt, for jeg har både enkle borddekkingstips og oppskrifter jeg gjerne vil dele med deg de neste dagene, så stay tuned!

Setter stor pris på at du titter innom her etter min lille kunstpause ;), og hører gjerne fra deg i kommentarfeltet under om du har ideer og tanker om hva du ønsker at jeg skal skrive om her på bloggen fremover.

  Ta gjerne en titt inne på nettsiden også! Klikk på HJEM i menyen for å komme til forsiden.

Ha en strålende helg!

Therese

No Comments

Post a Comment