SPRING FLOWERS AND WINTER HURRICANES

IMG_9030BYTHERESEKNUTSEN

Det stormer litt om dagen! Kontraster.., både i hodet mitt, i stuen her, og rundt hushjørnene :-)

I går blåste det orkan rundt huset vårt, og i dag snør det stille utenfor vinduene, men, her inne råder en spirende vårfølelse nå som kirsebærgrenene blomstrer så fint :-) Vinterstormer ute, fyr i peisen, og vårblomster inne .., takknemlighet, glede og forventning, men også uro og nervøsitet i kroppen 

IMG_8991BYTHERESEKNUTSEN_edited-2

Startet lørdagen her, med en stor tekopp, peiskos, og alle disse tankene som svirrer.

Denne helgen er ekstra følelsesladet for mammahjertet nemlig! I dag har minsten, som ikke akkurat er så liten lenger med sine 180cm, sin aller første dag på konfirmantkurs! På full fart inn i de voksnes rekker! Hvor fort har ikke disse 15 årene gått…?

I tillegg skal vi i morgen samle familien og klemme godt på storesøsteren på 19, som på mandag bokstavelig talt flyyyr ut av redet…! Backpacking rundt i verden i 4 måneder, og deretter blir det tre års studier i Australia…, Australia! Er det rart at det er mange tanker som svirrer, at man har sommerfugler i magen, og en aldri så liten klump i halsen? ;-)

IMG_9020BYTHERESEKNUTSEN_edited-1

Refleksjon, ettertanke…, og en kopp mynte-te

IMG_9070BYTHERESEKNUTSEN_edited-2

IMG_9079BYTHERESEKNUTSEN// Photo: Therese Knutsen //

Men, selv med denne klumpen i halsen, så er jeg så inderlig glad og stolt over disse to fineste små spirene mine som blomstrer, får vinger, blir voksne, og som jeg er så heldig å få være mamma`n til!

Sånt…, denne lørdagen! Både urolig vær og vårblomster i hodet og hjertet…

Ha en deilig helg! Her skal det klemmes, koses,  og spises kake hele dagen!

// Reflection and joy…, hurrican and spring flowers this weekend! :-) Storms are raging outside our windows,  while the cherry branches are blooming in the livingroom! My heart is filled With joy and gratitude, but I am also a bit sad these days. Our daughter is literally flying out of the nest on monday. Four months of backpacking around the world, and then 3 years of studying i Australia…., and our son is growing up so fast, getting ready for his confirmation this may.. //

Therese

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/d/8/a/thereseknutsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/stockholm-core/modules/shortcodes/shortcode-elements/_social-share-list/templates/social-share-list.php on line 115
4 Comments
 • Anonym

  31. januar 2016 at 01:25 Svar

  Hei Therese,
  Jeg blir veldig inspirert av deg, og jeg er innom blogen din hver eneste dag! Men jeg savner flere nye bilder av huset deres både på instagram og her. Kan ikke du legge ut nye bilder oftere og kanskje vise oss noen bilder av huset deres som vi ikke har sett før?
  Klem Stine

  • Therese Knutsen

   2. februar 2016 at 09:41 Svar

   Hei Stine,
   Så koselig å høre at du blir inspirert, og at du er innom bloggen ofte :-)
   Jeg lover å vise bilder fra flere rom i huset etter hvert som de blir ferdige. Etter storstilt renovering i lang tid, har vi nå tatt en god pause og bare bodd her, og da skjer det ikke de store endringene, slik at bildene ser ganske like ut. I løpet av våren tar vi nok tak i flere rom, samt fasade og uterom, og dette blir selvfølgelig lagt ut på bloggen.

   Ha en strålende tirsdag, og takk for at du titter innom og legger igjen noen ord :-)
   Klem Therese

 • Carina

  10. mars 2016 at 18:38 Svar

  Hvordan får du de til å spire innendørs ? Høster du grenene og setter de i vann ? Fin blogg :)

  • Anonym

   12. mars 2016 at 11:42 Svar

   Hei Carina,

   Disse grenene har jeg kjøpt i en blomsterbutikk, og de blomstrer etter noen dager inne i varmen. Jeg tar også inn grener fra hagen, men da venter jeg til de har fått knopper litt senere på våren. :-)
   Ha en fin helg!
   Therese

Post a Comment