SPRING PASTA

PÅSKEPASTA MED AVOCADOPESTO OG EGG

Sort spaghetti ble et fint lite fuglerede til mine to lunch-egg her om dagen :-)

Jeg er veldig glad i grønn pesto og tester stadig nye varianter. Denne gangen tilsatte jeg spinat, og litt avocado. Suksess! Pestoen ble kremet og mild på smak. Sammen med asparges, ristede pinjekjerner og sprøstekt chorizo ble det en mettende, sunn og kjempegod lunchrett. Vil du også smake på den? Da gjør du slik:

I en stavmikser/blender blander du:

1/2 pose babyspinat

1 liten potte basilikum

1/2 avocado

1 dl ristede pinjekjerner

1 dl revet parmesan

1/2 kinesisk hvitløk, eller 1-2 fedd vanlig hvitløk

saften av 1/2 sitron

Til slutt tilsetter du

ca, 1 dl god olivenolje, til pestoen får en kremet konsistens.

Smak til med salt og pepper

Foto © Therese Knutsen

 Kok pasta al dente, og vend inn mesteparten av pestoen.

Garnityr:

Dampede asparges i biter

Mer pesto

Ristede pinjekjerner

Fersk revet parmesan

Sprøstekte og grovhakkede biter chorizopølse

Og på toppen av spaghettiredet…, 2 smilende egg (Kokt i 8 minutter)

Enjoy!

Therese

No Comments

Post a Comment