SUMMER SHRIMP SALAD

 KREMET REKESALAT MED ASPARGES OG AVOCADO

Varme sommerdager nyter vi helst ute, og måltidene er raske og enkle å tilberede :-) Det er deilig med friske salater og kalde retter både til lunch og middag. Denne rekesalaten er perfekt på terrassen med et glass hvitvin og godt brød en sommerkveld, eller i kjølebagen på stranden til lunch.
Grønnsakene tilfører friske farger og god smak til salaten.
Slik gjør du :
 
Bruk ferske rensede reker.
Bland sammen lettrømme,majones, pepperrot og finhakket gressløk i en bolle.
Vend inn rekene og grovhakkede egg.
Smak til med salt og pepper (evt. mer pepperrot)
Sett i kjøleskap til servering.
Damp aspargesen i 3 minutter. Skyll i iskaldt vann.
Skjær avocado og reddiker i tynne skiver.
Legg avocado og asparges på en tallerken, legg over rekesalat og avslutt med reddikskiver og en skje ørretrogn.
Nybakt foccacia er deilig tilbehør.
Ferien er nå godt i gang, og de neste ukene blir det reiser både i inn og utland, late dager, venner, god mat og forhåpentligvis  mye sol og varme :-)
 
Ha en fin  sommerdag på jobb eller på ferie!
 
 
 
 
On a hot summerday I really want the food to be quick and easy to make. A lovely shrimp salad is perfect dinner on the terrace on a nica summer evening, or in the cooler for lunch at the beach
 :-)
Starting our vacation this week, and we are looking forward to travels, friends, lazy days, delicious food and hopefully  lots of warm and sunny days.
 
 
 
Have a nice summer day at work or on vacation!
Therese
 
 
 
 
 

 

1 Comment
  • Anonymous

    22. juli 2013 at 14:18 Svar

    Ser kjempegodt ut!

    Gratulerer med dagen!

Post a Comment