SUNDAY SUMMARY

OSLO WEEK, AND THE FIRST SNOW

FullSizeRender4RED

Etter helgens inspirasjonstur på Son Spa, «flyttet» jeg rett inn i en leilighet i Oslo for å bruke uken på å innrede den. I tillegg til å organisere elektrikere, møbelleveranser, og montører, kjørte jeg rundt store deler av tiden på jakt etter småmøbler, interiørdetaljer og dekorbelysning. Ikke den verste jobben for en interiørdesigner akkurat ;) Å få vandre rundt i den fine julepyntede gaten på Aker Brygge kan vel kalles en bra frynsegode ;-)

FullSizeRenderRED

Etter noen dager med pappesker, emballasje og plastposer begynner det å se mer møblert ut, og jeg har til og med belysning i leiligheten på kvelden.;)

IMG_1514RED

Det mangler fortsatt tepper, kunst på veggene, og andre detaljer , men mye er på plass på kun få dager. Jeg fant også ut at den hvite peisen skulle få en annen farge. Jeg malte den i Lady Pure color, 9938 Dempet sort. En supermatt maling fra Jotun, som gav rommet mer karakter og dybde.

IMG_1375RED

Hver morgen hele uken ble jeg minnet på at vinteren er på vei. Bladene glitret av frost.Vakkert!

FullSizeRender5RED

De siste lampene, Tom Dixen pendlene, ble montert over kjøkkenøya kvelden før jeg skulle hjem. Pjuuhh! Intense dager, men et veldig morsomt prosjekt å holde på med! Dere skal selvfølgelig få se flere bilder (ikke Iphone bilder) Før og etter.., når prosjektet er helt ferdig.

FullSizeRender0RED

Vel hjemme våknet jeg til dette vakre vinterlandskapet lørdag morgen, og julestemningen kribler litt i kroppen :-)

IMG_4644EplegløggRED// Images: (Iphone Pictures) Therese Knutsen ) //

 På tide å starte med julegløgg og pepperkaker snart…, men IKKE før 1. desember her i huset! Strenge juleregler ;-))

Uansett, deilig med helg, og et par late dager hjemme.

Dere må selvfølgelig også prøve den boblende eplegløggen som jeg la ut her på bloggen i går. Gjerne før 1. desember også altså ;)

Håper uken og helgen deres har vært fin!

Kommende uke blir uten reiser, men fylt opp av hagedesign, lokal-tv og avisintervju. Varierte dager med andre ord :-)

// A busy week in Oslo, apartment furnishing, a cozy Christmas party, and a very pink color of the year launch.:) //

PS! Håper dere husker på å stemme frem Årets Interiørblogger HER. Dere kan stemme hver 12 time ut desember, og jeg blir veldig glad om dere stemmer på meg ;-)

Therese

No Comments

Post a Comment