PERFECT AUTUMN WEEKEND

DEILIG HØSTHELG

IMG_9134RED_edited-1RED

Om jeg skal summere opp denne uken, så må første nøkkelord bli

I N S P I R A S J O N!

De to første dagene denne uken satt jeg foran pc-en fra tidlig morgen til sen kveld med jobbprosjekter. Sånn er det å ha eget firma:-) Stor fleksibilitet, men også arbeidsdager langt utover vanlig syv timers dag. Mange spør meg hvordan det er å jobbe på denne måten :)

Jo. jeg liker godt å styre prosjekter og tid selv, men innimellom savner jeg input fra, og sosialisering med kollegaer og andre i bransjen!

Derfor er det supert å være del av et fellesskap når det kommer til bloggen i hvert fall. Vi er 10 interiørbloggere i United Influencers. Alle er veldig kreative, inspirerende, og hyggelige, og alle har ulik stil og uttrykk når det kommer til blogg og interiør. Dere skal få høre mer om dem fremover her hos meg:-) Men tilbake til nøkkelordet!

Inspirasjon.., jeg har nemlig fått i bøtter og spann med det denne uken. Dro til Oslo på onsdag for å ha noen prosjektmøter med kunder, men også for å ha et møte med de flotte interiørbloggerne, samt agenter og teknisk team i UI. Mange spennende saker kom opp og alle hadde så mye god energi, og inspirerende ideer! Det er jo viktig for meg at det skjer ting her på bloggen også, i og med at dette er noe jeg bruker mye tid på, og at blogg er en del av jobben min nå.

Bythereseknutsenautumn3

Før jeg fløy hjem til fjellene, og en avslappende hyttehelg på Vestlandet, fikk jeg også besøkt noen showroom og favorittbutikker. Dette er noe jeg savner veldig etter at vi flyttet fra Oslo og tilbake til Ålesund! Utvalget, variasjonen, og pulsen i storbyen :-)

Tips! Noen av mine favorittbutikker når jeg er i Oslo! Bolina, Houz, Cornelias Hus, og nyåpnede Gathering Objects. Her finner jeg alltid inspirerende bøker, fine bruksgjenstander, og rett og slett herlig atmosfære.

IMG_9111_edited-1red

Min fineste kopp er faktisk kjøpt hos Bolina. Tynn, håndlaget porselen fra Serax. (Ble visst med et par deler derfra denne gangen også ;) )

Bythereseknutsennoautumn5

Bildet over er fra gårdsdagens tur i området rundt hytta vår. Vakre høstfarger og herlig lys!

 Etter noen dager med storby, kreative impulser og jobbmøter, er det utrolig deilig å koble helt av i stillheten og naturen på fjellet. Det er her jeg henter meg inn aller best, logger av, og tenker på INGENTING!

Så.., andre nøkkelord denne uken må bli

 R O

IMG_9161AUTUMN

Det er nemlig veldig vanskelig for meg å skru av.., helt av! Finne roen. Hodet jobber stort sett non stop med ideer, løsninger og prosjekter. En annen utfordring er at de fleste av mine kunder skal pusse opp, bygge, renovere, eller forandre interiør og hage, ETTER sin arbeidstid. Det vil si at telefonen og mailboksen min stort sett alltid gløder mest etter klokken fire. Jeg får også ofte meldinger og spørsmål i helgene, og da er det viktig at jeg innimellom klarer å la det ligge til over helgen ;) (Vanskelig er det! Vil jo gjerne hjelpe med det samme!)

Men, dette er noe familien min minner meg på av og til «Du jobber jo alltid du»!, og det er jo ikke alltid så kjekt å høre..

Så.., denne helgen er alt skrudd HELT av!! :-)

Bythereseknutsenautumn

 Å følge fotsporene til min kjære mann over myrene rundt hytta, i varm morgensol… Det er balsam for sjelen for meg!

Naturen, hytta vår, og, den dårlig internettdekningen på fjellet…, perfekt avslapning!

Det samme gjelder de gangene jeg klarer å ta helt helg hjemme. Fyre i peisen, sitte i sofaen under pleddet. Drikke te, eller god vin, og ellers bare være tilstede sammen med familien og gode venner! Dette har vært en slik helg, både hjemme og på hytta :)

IMG_9218red_edited-1RED

Er det bare jeg som er litt over gjennomsnittet visuell, eller synes dere også at barken på vedkubber er vakker? ;-)

FullSizeRender72

Dette bildet er fra dagens fjelltur til Auskjeret. 1340 moh. Toppen ser dere øverst i bildet. Perfekt avslutning på helgen! Naturen er jo bare så fargerik og inspirerende om dagen! Høsten er fantastisk!

Tips! Tar du også mange bilder med telefonen din? Legger de ut på Instagram også? :) Da kan du enkelt fremkalle noen av bildene dine hos for eksempel Social Print Studio, og lage fine moodboards og personlige små bildevegger hjemme. Fine minner i en travel hverdag!

IMG_9207RED2// Images: Therese Knutsen //

Min fine høsthelg avsluttes altså her foran peisen hjemme, med lave skuldre og fulle energilagre. Klar til en ny og spennende uke! En uke med hagedesign og Amsterdamtur på agendaen. Gleder meg!

Håper dere også finner måter dere kan skru av hverdagen på, hente ny energi og overskudd. Tar gjerne imot tips fra dere :)!

Nyt søndagskvelden, og ha en strålende ukestart i morgen!

// Had a wonderful, relaxing weekend in the mountains! Cabinlife, hiking, and nature, is my number one source of inspiration and relaxation!//

Therese

Mer fra fjellturen i helgen på min Snapchat: bytheresek

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/d/8/a/thereseknutsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/stockholm-core/modules/shortcodes/shortcode-elements/_social-share-list/templates/social-share-list.php on line 115
No Comments

Post a Comment