AUTUMN PARTY TABLE SETTING

FESTBORD OG HØSTFARGER I OSLO

IMG_9309RED

Denne uken er det jobb, reise, og festforberedelser som har tatt all min tid :-) Ukens nøkkelord må bli

HØSTFARGER

På min vei mot Oslo, passerte jeg det ene fantastiske «maleriet» etter det andre :-) Majestetisk natur i sprakende høstfarger!

IMG_10164RED

Ved Trollveggen måtte jeg rett og slett stoppe bilen og ta bilde av de majestetiske fjellene, og de fine fargenyansene.

I Oslo var det lagt opp til flere kundemøter, samt litt tid til shopping og storbyliv.

IMG_9305RED

I bakhodet hele denne uken jobbet jeg med planlegging av borddekking, festmat, og detaljer til 40 års dagen min som ble feiret med gode venner i går.:-) #sliten40åringidag Festen ble holdt i et selskapslokale på min barneskole. Snakk om nostalgi og mimring ;-)

FullSizeRender3RED

Inspirert av fargene på trærne jeg gikk forbi i Slottsparken tidligere i uken, ble fargene  på bordet også preget av dette :-)

IMG_9326RED

Det var ikke så stort utvalg på snittblomster når jeg skulle pynte bordene, så jeg kjøpte rett og slett en del vintergrønne potteplanter (Skimmia) sammen med noen pakker snittblomster i varm oransje på Mester Grønn. Der fant jeg også noen matte gullpotter som fikk bli blomstervaser sammen med sorte potter og grønne planter fra stuen hjemme :-) Enkel og rimelig løsning!, ikke sant?

IMG_9318RED2

Restene av Skimmiaplantene skal jeg plante i potter ute, slik at de kommer tilbake til våren. Sammen med mengder av levende lys, og noen flere detaljer i gull, ble bordet akkurat slik jeg tenkte.

IMG_1042RD//Images: Therese Knutsen//

Mye inspirasjon i Slottsparken denne uken altså, og i dag gliser jeg fra øret til øret etter en strålende fest med herlige venner i går!

Håper uken og helgen deres også har vært topp!

Therese

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/d/8/a/thereseknutsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/stockholm-core/modules/shortcodes/shortcode-elements/_social-share-list/templates/social-share-list.php on line 115
1 Comment
  • Anonym

    4. desember 2015 at 00:48 Svar

    Hei, dette var kjempefint..! :) Hvor har du kjøpt den svarte lysestake med en liten håndtak på og gull telysholder ? :)

Post a Comment