COLOR INSPIRATION

ÅRETS FARGE 2016 HOS NORDSJØ

– OCRE GOLD –

Untitled - 4

Før helgen lanserte Nordsjø årets farge 2016…, OCHRE GOLD

Ochre Gold er en gullinspirert okerfarge, som man finner i naturen og som kobler historikk og rådende trender på en naturlig måte. Fargen er sterk nok til å vekke oppmerksomhet på egenhånd, men er også vakker i kombinasjon med andre nyanser som påminner om naturens egen palett.

// Nordsjö //

 Jeg må innrømme at det tok en liten stund, men nå synes jeg fargen er superfin! :)

Med det samme jeg så den, fikk jeg litt flashback til nittitallet, hvor de fleste veggene i leiligheten vår var skarpt okergule ;-D Men, denne gylne gulfargen er mye mer sofistikert og dempet i nyansen. Det lille hintet av grått gir fargen ro, og assosiasjoner til naturen. Fargen kler godt å settes sammen med andre naturnære farger, aubergine, dype blåtoner, samt de fine støvete hudfargene som er i trendbildet nå.

Du kan lese mer om fargen, og hente masse inspirasjon på Nordsjö sin hjemmeside!

Untitled - 6RED

Bildene til høyre, oppe og nede i denne collagen, er fra Nordsjö. Resten av bildene i innlegget, har jeg funnet i min store inspirasjonsbank, Pinterest! Elsker å sitte å leke med farger, interiør, og stemninger :-)

Tips! Samle inspirerende bilder, farger, interiørideer, stemninger, natur…., i din egen bildemappe på Pinterest, eller i en dokumentmappe på pc`n din. Når du en gang skal fornye interiøret for eksempel, kan du sette sammen slike moodboards du også, og skape din helt egne stil hjemme :) De aller fleste farger passer faktisk sammen, det er bare snakk om å velge de riktige nyansene. Og, det viktigste er at DU trives med de, ikke om naboen gjør det ;)

Untitled - 5RED// Moodboards: Therese Knutsen //

Perfekt eksempel på interiør med inspirasjon fra naturen, ikke sant? :-)

Marmoren er den snødekte fjelltoppen, veggen er skyene og gråsteinen, og den gylne gule innredningen er høstfargene i dalbunnen.

NATUREN! Beste inspirasjonen spør du meg!.

Ha en fargerik tirsdag alle sammen!

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/d/8/a/thereseknutsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/stockholm-core/modules/shortcodes/shortcode-elements/_social-share-list/templates/social-share-list.php on line 115
No Comments

Post a Comment