BATHROOM INSPIRATION!

DRØMMEBAD

BY PATRUSHEV EUGENE AND IRINA  

file2255602002

Dette lekre badet har så utrolig mange gjennomførte detaljer, og gode ideer. Skulle gjerne sett det ferdige resultatet av disse tegningene! Badet er designet av Pathrushev Eugene og Irina

Det runde vinduet ved badekaret.., wow! Peisen, den skreddersydd oppbevaringen, materialene…

INSPIRASJON!

 Tips! Det trenger ikke være fliser på hele badet! Utenom våtsonene kan du godt ha malte vegger, eller som her, treverk. Er veggene i forskriftsmessig stand med membran og våtromsmaling, er dette godt nok.

Vet du forresten at jeg har over 9000 inspirasjonsbilder på min pinterestkonto, som du kan følge? Og, at mappen med baderomsinspirasjon er på over 500 bilder… Jeg digger nemlig Pinterest ;-))

file2255602439

God ide med trespiler foran glasset. Fin måte å skjerme, men likevel slippe inn naturen og lyset.  Legg merke til det innebygde skapet med det dekorative lange håndtaket. Lekker detalj, der håndtaket også kan brukes som knagg.

Tips! Det er ikke vanskelig å bygge skap inn i veggen, om du har plass til dette.

Vi har gjort dette både på kjøkkenet i stuen, og på soverommet. Enkle skrog og dører fra Ikea er satt inn i veggen.Veggen ble så gipset og sparklet, og deretter ble dørene malt i veggfargen..Ønsker du ikke synlige håndtak, kan du som vi gjorde, bruke pushåpnere inne i skapene.

file2255601377

Igjen ser dere et smart uttrekksskap som er bygd inn i veggen ved siden av toalettet. Og en annen fin løsning er «dusjhodet», det er i corian, med innfelt lys. Samme sømløse materialet som badekaret er laget av. Dusjhode i corian kan du også se i det flotte nye badet til Camilla Pihl

En annen tøff detalj på dette badet er taket, som har et enkelt, men dekorativt skogsmotiv. Her kan man bruke en fototapet, eller enda enklere en wallsticker. Wallstickere kan nemlig enkelt fjernes uten å ødelegge underlaget/malingen.

Tips! Hvorfor ikke bruke denne ideen i et barnerom også tenker jeg. Wallstickers kan jo like godt festes i tak som på vegg ikke sant? :-)

file2255602689

For en drøm det må være å dusje eller bade, og samtidig ha utsikt til naturen utenfor, og til flammene i peisen. Fantastisk ide å sette peisen foran en vindusvegg, slik at man ser skogen gjennom peisen!

Dette er virkelig et drømmebad i mine øyne! :-) Så mange finesser og gode løsninger!

 Tips! Detaljene med håndtak og hånkleholdere som minner om grener, med små søte fugler ytterst på «grenene». Den supre ideen sparer jeg til badet på fjellhytta ;-)

file2255602221// Images: Via //

Litt inspirasjon, ideer og gode tips denne flotte tirsdagen! Ha en fin dag alle sammen!

Fikk du noen gode ideer da? Fortell gjerne i kommentarfeltet :-) Er så kjekt å høre fra dere!

// So inspired by this bathroom dream! Designed by Pathrushev Eugene og Irina . I have a thing for those buildt in cabinets, the wood walls, and the clean corian shower I also absolutely love the see trough fireplace! //

Have an inspiring Tuesday everyone!

Følg meg gjerne på Facebook, og på mine to instagramkontoer:

Bythereseknutsenno og inspire_bythereseknutsen

Therese

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/d/8/a/thereseknutsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/stockholm-core/modules/shortcodes/shortcode-elements/_social-share-list/templates/social-share-list.php on line 115
No Comments

Post a Comment