CHRISTMAS GLØGG COCKTAIL

JULECOCKTAIL AV EPLEGLØGG

Varm julekrydret eplegløgg er for lengst blitt en tradisjon her hos oss i desember, både med og uten bobler i ;-)

En annen måte å bruke gløggen på er å kjøle den ned til kjøleskaptemperatur, og deretter lage en frisk  og sprudlende julecocktail.

Oppskriften på eplegløggen finner du HER!

Tips! På bildene har jeg gjtt drinken enda mer julestemning ved å servere den kalde eplelgløggen i en julekule i glass. Enkel og effektfullt!

Julekulene i glass finner du HER! 

Dekk bunnen av glasset med knust is og legg julekulen med drinken i på toppen. Pynt gjerne drinken med en stjerneanis og en kvist rosmarin eller eventuelt en kanelstang.

Gjestene heller selv drinken i glasset før det fylles opp med en tørr og sprudlende Crèmant

Har du ikke glasskulene kan drinken selvfølgelig serveres likevel. Fyll da et cocktailglass 1/3 fullt med iskald eplegløgg, topp opp med litt knust is og Crèmant, og nyt!

Oppskrift/Styling og foto: Therese Knutsen

 

Ta også en titt på juledrinken jeg laget i iskuler HER! :-)

Ha en sprudlende juletid!

Enjoy!

Therese

No Comments

Post a Comment