DARK CHRISTMAS TABLE SETTING

JULEBORD I MØRKE TONER

Å dekke bord for familie og gode venner noe jeg elsker, og ekstra koselig er det jo i julen. Årets borddekking plukker opp både fargetema og dekoren jeg brukte på julegavene :-) HER!

Ingenting nytt er kjøpt inn!

Julekulene var til overs etter juletrepyntingen, linserviettene har jeg hatt i flere år, og som dekor, de samme hjemmelagde papirstjernene jeg brukte som til og fra lapp på gavene :-) Det grønne ble friske einegrener plukket i skogen like i nærheten.

Levende lys og fyr i peisen er en selvfølge for å få den gode julestemningen.

Er blitt veldig glad i de fine trærne laget av gylne fjær som jeg fant for et par år siden. Passe julestemning uten å bli for masete ;) Er generelt glad i naturmaterialer når det kommer til julepynt.

Tips!Spar noe av juletrepynten til borddekoreringen! Treet blir ikke overfylt, og borddekkingen blir en del av helheten i ditt julepyntede hjem. Sammen med gran, furu eller einekvister fra skogen skapes en fin kontrast på bordet.

Jeg klippet et hull midt i pappstjernen, trakk båndet gjennom og knyttet en knute. Einekvisten stakk jeg gjennonhullet i stjernen og satte til slutt en stjerneanis løst på.

Tips! Skriv navnet til gjestene på stjernene. Klipp et snitt i stjernen inn til hullet i midten slik at den kan festes på stetten til et glass. Da har alle kontroll på sitt glass resten av kvelden;) 

Styling og foto: © Therese Knutsen

Da er bordet dekket, lysene tent, og det er bare å la den deilige julestemningen senke seg! Håper dere får en koselig julefeiring alle sammen!

Juleklemmer fra meg!

Therese

No Comments

Post a Comment