IT`S A WRAP

NATURLIG JULEGAVEINNPAKKING

Uken er omme, jeg hadde siste arbeidsdag før jul i går, og i dag er flere ting på to do listen blitt gjort. :-) Juletreet er på plass og pyntet av hele familien nå i kveld, flere rom i huset er vasket, vi har spist deilig nissegrøt hos gode venner i nabolaget, og…, de siste julegavene er pakket inn. Jeg koser meg virkelig med gaveinnpakking. Da kommer den gode julestemningen fort :-)

Årets papir fant jeg på Bolina for en tid tilbake, og resten fant jeg da Søstrene Grene åpnet sin butikk her i Ålesund i Oktober. Jepp…, allerede i oktober ;) Jeg er nemlig alltid på utkikk etter fine bånd, til og fra lapper, og fin pynt til gaver. Jeg samler på dette hele året, for da er det alltid så koselig å pakke inn gaver. Det trenger ikke å være kostbare ting, og noen ganger printer jeg også ut kort og lapper fra nettet. som HER.

Liker så godt de fine skinnsnorene, og de små sirklene i lyst skinn, som er blitt årets til og fra lapper. En stjerne i finèr, og en euqalyptusgren ble prikken over i`en i år.

Styling og foto: © Therese Knutsen

Nå begynner det virkelig å krible i julestemningen her, og jeg gleder meg til lange rolige dager sammen med de som betyr aller mest!

Ha en fin fjerde søndag i advent alle sammen, nå er det ikke lenge igjen…, jippi!

// This years christmas gift wrapping. Oh how I love to wrap presents, and to decorate them of course :-) I had my last day at work yesterday, and I am so looking forward to long lazy days with those who mean the most to me now! Have a nice advent Sunday everyone//

Therese

No Comments

Post a Comment