MASCULINE TABLE SETTING

MASKULIN BORDDEKKING TIL 18-ÅRINGEN

Minstemann fylte 18 år denne uken (tenk det! ;) ), og i helgen har vi feiret med både familieselskap og ungdomsfest. Det er mange tanker som kverner når man innser at man teoretisk sett ikke har “barn” lenger….  Stolthet, kjærlighet og bittelitt vemod også! :-)

Jeg dekket bord til familieselskapet på lørdag, og her plukket jeg opp serviettdesignet jeg laget til konfirmasjonen hans, men denne gangen ble det et litt mindre formell borddekking. Ingen hvite duker og bestebestikk. :-)

Stram borddekking med sort servise, sort bestikk, enkel dekor. og med samme serviettbrettingen formet som en maskulin “dressjakke-lomme” med “tørkle” i. Se HER hvordan konfirmasjonsbordet så ut :-)

Brukte grønn serviett til “tørkle” i lommen denne gangen, og tok igjen grønnfargen i grønne blader og blomster fra terrassen. Ikke alle trær og vekster som har fått høstfargene sine helt enda :)

Tips! Bruk to servietter til hver kuvert når du dekker bord. En stor til å dekke finstasen, og en mindre til å tørke hendene med. 

Bladene fra Vilmorinrognen er helt nydelige! Passer så fint sammen med de mer lubne blomstene til Oktoberbergknappen. Bordpynten trenger ikke koste noen verdens ting egentlig!

Styling og foto: © Therese Knutsen

Mørkt og maskulint uttrykk på bordet passer fint til både konfirmasjon, bursdagsselskap og hyggelige sammenkomster med venner og familie. :-)

Therese

No Comments

Post a Comment