MERRY CHRISTMAS…,

…GOD JUL

IMG_0072bythereseknutsenjul

Lille julaften, og nå kjenner jeg at skuldrene senkes, og jeg gleder meg til en ukes total avslapping med familie og gode venner. Juletreet lukter ekstra godt i år, da vi ikke har edelgran, men vanlig gran. Første gang faktisk! Veldig fornøyd så langt. Det aller meste er nå i boks før morgendagens feiring.

Vel…, så er vi fortsatt bare halveis i renoveringen av huset nå ganske nøyaktig ett år etter at vi flyttet inn, men dette året har jo bare flydd avgårde… :-) Vi koser oss uansett i den etasjen som nå er bortimot ferdig, og julepyntet, men ser frem til nye giv og motivasjon til å ta underetasjen og fasaden i 2016.  Hagen blir vel ikke før 2017 den da ;-)

IMG_0106bythereseknutsenjul_edited-1

Ny juletrepynt i messing i år, sammen med fine engler av fjær som barna laget da de var små.

IMG_0034BYTHERESEKNUTSENJUL

Også på festbordet er det messing, hvitt og grønt som gjelder her i år ;-) Mer om borddekkingen i gårsdagens innlegg

IMG_0111bythereseknutsenjulen2015// Images: Therese Knutsen //

Nå setter jeg meg her foran peisen og puster på ei stund, i mens jeg venter på at familien min skal komme til oss på rømmegrøt og gavebytting i ettermiddag. Åh, du herlige juletid!

Ønsker dere alle en koselig julefeiring, og et spennende nytt år! Håper dere fortsetter å titte innom meg her på bloggen i 2016 også! :-)

PS! Jeg blir veldig glad om dere vil gi meg noen stemmer til hos Vixen før avstemmingen stenger på nyttårsaften ;) Dere kan stemme hver 12 time HER

GOD JUL!

Juleklem fra meg!

1 Comment

Post a Comment