SALTY CARAMELS

THE SWEETEST HOMEMADE GIFT!

IMG_9890salt

Åh du søte juletid ;-) Hvert år i desember lager jeg karameller…, mye karameller! Mesteparten gir jeg bort :-) Grunnoppskriften er alltid den samme, for den funker hver gang, men jeg tilsetter ulike smaker innimellom. Nøtter, tyrkisk pepper… I år ble det Maldon salt. Saltet strør jeg over etter at karamellmassen er helt i en form til avkjøling. Fantastisk gode!! Det synes både jeg og de som har fått de i gave :-) Dette må dere prøve!

Oppskriften min finner dere HER

Tips! Invester i et digitalt termometer som kan måle temperaturen når karamellene kokes. Jeg lar massen fosskoke til temperaturen er 119 grader. Da blir karamellene perfekt, og er enkle å få ut av papiret. Oppbevar de i romtemperatur, da smaker de best!

IMG_9888salt// Images: Therese Knutsen //

Ha en herlig ukestart alle sammen!

Her blir det ufrivillig rolig uke, da kroppen ikke spiller på lag om dagen dessverre, men satser på at det blir likar i mårra ;) I hvert fall til jul…:-)

// Sea salt is this year`s new flavour to my traditional caramels. Original recipe HER I love to give away these at Christmas time. //

Therese

No Comments

Post a Comment