SIGNS OF SPRING

SPIRENDE VÅRTEGN

På tide å få litt vårstemning inn i heimen her denne uken :-)

I blomsterbutikken fant jeg små spirende løker, og på kjøkkenbenken satt jeg tørre erter i vann natten over slik at de ble klare til planting. Så, da var det bare å finne frem blomsterjord, redskaper, krukker, og små odlingspotter.

Klosterklokkene hadde bare så vidt begynt å spire. De plantet jeg i en romslig sort og hvit metallskål. Dette er nok den fineste vårblomsten jeg vet. I DETTE  innlegget kan du se hvor vakre de blir når de blomstrer! :-)

I en glassvase satte jeg søte små hvite perleblomstløker. Liker så godt at man kan se de friske hvite røttene i vasen. Dette er jo løkblomster som ikke trenger mye vann, og de varer kun en kort periode, derfor kan de plantes i alle typer krukker og vaser. Bare pass på å ikke gi de mye vann.

De bløtlagte erten plantet jeg i små odlingspotter. Her skal de få spire før jeg etter hvert planter de om i større potte med klatremuligheter. Gleder meg allerede til å bruke noen av de friske skuddene i salater og diverse. Smaker så godt! Erteskuddene som får lov å vokse videre vil bli frodige, blomstre med nydelige hvite erteblomster, og deretter gi oss deilige sprø erteskolmer. Se hele prosessen i DETTE  innlegget. :-)

// Styling og foto: Therese Knutsen //

Spirende vårtegn på bordet, god kaffe og et helt fersk interiørmagasin! Helt topp! Og snart er det faktisk påske!

Flere enn meg som har begynt å planlegge påskebord, påskepynting og påskegodt ;-)

Mer om det fremover!

Snart er det jammen meg helg igjen også, og vi gleder oss til bobler med fine venner, og endelig litt tid til å fortsette prosjekter i og utenfor huset!

Har dere helgeplaner?

Uansett hva dere planlegger, ha en strålende helg med tegn til vår i luften ;)

Therese

No Comments

Post a Comment