SUNDAY SUMMARY

VINTERVIBBER , OG INSPIRASJONSHELG PÅ SPA

IMG_1317RED

Jeg er tilbake i Oslo. I ettermiddag gikk jeg igjen forbi trærne i slottsparken. Stor forskjell på under to uker! De fargerike bladene er borte allerede, det er frost på bakken, og det er vintervibber i luften. :-) Fantastisk uke har det vært, med Vixen nominasjon som et stort høydepunkt!!

Untitled - 2R// Foto av bordet: Via

Et annet høydepunkt denne uken, som jeg hadde gledet meg stort til, var helgens interiørblogger-samling på fantastiske Son Spa

På vei til Son på lørdag, fikk vi besøke det flotte hjemmet til UI kollega Fransicka, før vi ble servert deilig tapas og masse inspirasjon i interiørbutikken Lykkelig på Haver som ligger idyllisk plassert i en låve like i nærheten av spahotellet. I butikken fikk vi høre historien til de dyktige jentene bak Woods Agenturer, og den danske designeren Fredrik Bagger.

På det vakkert dekkede bordet på bildet over ser dere blant annet de vakre glassene til Bagger, sammen med de røffe trefatene fra Woods Agenturer. Perfekt materialmix spør du meg! :-)

Untitled - 2

  Vi sjekket inn på hotellet sent på ettermiddagen lørdag, og kvelden bestod av lærerik vinsmaking med Christer Berens i hans egen suite! :-) Suiten er nylig blitt lekkert pusset opp med hjelp fra Halvor Bakke. og har fått navnet Berens Suiten. Kvelden ble deretter avsluttet med en nydelig treretters middag i hotellets flotte restaurant :-) Vi fikk flere flotte goodiebags denne helgen også!  Dere skal få se mer av innholdet senere. Så mange vakre ting!

IMG_1306RED

Søndagen har jeg tilbragt blant de siste fargerike løvene i parken her i Oslo, og nå sitter jeg på en madrass, midt på gulvet, i en helt tom leilighet på Tjuvholmen.:-)) I morgen kommer det nemlig en stor lastebil full av nye møbler hit…whoho! Leiligheten skal fullinnredes, og jeg er så spent på hvordan møblene jeg har valgt ut blir i rommene! :-) Dere skal selvfølgelig få se mer fra dette jobbprosjektet snart.

PS! Om dere vil følge med litt behind the scenes denne uken, så kan dere følge med på min instagram  og på min Snapchat: Bytheresek (skal bli flinkere å snappe, jeg lover! ;)

IMG_1310RED// Foto: Therese Knutsen //

Solnedgangen her på Tjuvholmen i kveld! Nydelig!

Men, nå er jeg helt slutt, og må lade batteriene før en hektisk dag med møblering i morgen!

Håper helgen deres også har vært fin! Ny uke og nye morsomme utfordringer venter i morgen :)

Sov godt!

Therese

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/d/8/a/thereseknutsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/stockholm-core/modules/shortcodes/shortcode-elements/_social-share-list/templates/social-share-list.php on line 115
No Comments

Post a Comment