TAILORED BEDROOM STORAGE

STEMNINGSFULLT PÅ SOVEROMMET MED SKREDDERSYDD OPPBEVARING

Gode oppbevaringsløsninger var nok det viktigste for oss i prosessen med å renovere huset vi  bor i nå. Akkurat som i tidligere boliger vi har hatt :-) Vi prøver alltid å få inn mest mulig lukkede løsninger, og gjerne skap som er innebygd i veggene slik at de ikke dominerer i rommene.

På soverommet har vi brukt kjøkkenmoduler fra Ikea til å fylle en nisje med skuffer. En bonus er at denne nisjen er rett foran sengen, og da er det hyggelig å kunne sette friske blomster, bilder, belysning etc. her som skaper en fin atmosfære.

Og nå har skuffene ENDELIG fått grep også (tok bare 4 år) Likte godt skinnfargene på disse fra Kremmerhuset , men de var litt for lange til skuffene. Jeg delte de derfor i to, snudde de med den lyse semskede skinnsiden ut, lagde nye hull, og sprayet festeknotten med matt sort spraylakk. :-)

Vi stjal litt plass fra det nye baderommet vårt for å få plass til en innebygd garderobeløsning ved siden av sengen også. Vel verdt det :-) Skapene har skjult push-åpning slik at det blir et mest mulig sømløst uttrykk.

Siste byggeprosjekt i dette rommet har vært en sengegavl med skjult oppbevaring til bøker og magasiner. Mer om denne løsningen kan du lese HER

Ikea har også skrevet om denne løsningen på sin ideblogg HER

Grønne planter og levende lys skaper god stemning på soverommet.

Design / Styling / Foto: © Therese Knutsen

Jeg fant et par knaggrekker i sortbeiset ask fra Granit som jeg plasserte i hjørnet av rommet. Både dekorativt og en fin plass å henge fra seg klærne for natten, eller til et par deilige morgenkåper .

Håper dette kan gi deg litt inspirasjon og ideer om du trenger oppbevaringsløsninger :-)

Therese

No Comments

Post a Comment